När Janne Andersson förklarade vad som egentligen händer på sidlinjen – och fick hela Sverige att tokgarva

Janne Andersson är mycket – men inte lugn vid sidlinjen.
Men vad betyder egentligen alla gester?
Det försökte han förklara en gång – och det hela slutade med stor skrattfest.

Janne Andersson har gjort underverk med det svenska landslaget, och har sedan han tog över som förbundskapten lett Sverige till varje mästerskap, och där har det dessutom blivit två raka slutspel. Andersson har hyllats stort för sitt ledarskap och förmågan att verkligen få landslaget till ett lag.

Klockrena showen i tv

Men det är inte bara det som gjort Andersson så omtyckt av det svenska folket. Han har nämligen alltid varit karismatisk och går verkligen hem i stugorna, med sin humor och rakhet. Han hyllas dessutom ofta för sin öppenhet mot media.

Foto: Youtube

Andersson är dessutom väldigt öppen med sina känslor och när han står vid sidlinjen är det ganska lätt att se vad han egentligen tycker och tänker om det som händer på planen. Ofta är det med ilskna gester och yviga rörelser, och ett ganska kraftigt minspel. När han en gång besökte det omåttligt populära tv-programmet ”Hellenius hörna” fick han frågor om just detta.

Sågar sig själv

David Hellenius, programledaren, inleder med att beskriva Anderssons gester som att han ”håller på med charader”, och Andersson får sedan se några av hans allra tydligaste gester på bilder – och det hela blir en stor skrattfest, då förbundskaptenen försöker förklara vad han egentligen menar. 

Foto: Youtube

I klippet så briljerar Janne med domarhån, och han bjuder dessutom mycket på sig själv och hur ilsken han faktiskt kan vara på sidlinjen – och publiken kan verkligen inte hålla sig för garv. Vi ska vara glada över att ha en sån underhållande förbundskapten!

LÄS MER: Glenn Hyséns stora ilska – mot svenska publikens agerande i oförglömliga landskampen: ”Fan skandalöst”

Få våra nyhetsbrev!