Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Mourinho säker på Zlatans framtid: ”Jag frågar honom varje dag”

Zlatan Ibrahimovic har fått en riktig charmstart på sin första säsong i Premier League med Manchester United. I sin debut nickade han in avgörande målet för att vinna Community Shield-titeln och i PL-debut fastställde svensken tre poäng med sitt 3-0-mål.

Nu drömmer alla United-fans om mer än en säsong ihop med Zlatan och en viss José Mourinho är helt övertygad om att ”Ibra” förlänger sitt ettårskontrakt med United.
– Jag ser att han är lycklig och jag frågar honom varje dag för jag vet hur viktigt det är för en familjefar som honom. Jag frågar honom varje dag om hans fru, barnen, huset, hur han trivs och han är lycklig, säger Manchester United-tränaren till engelska medier.
– Alla är glada och hans motivation är på topp, så jag har inga tvivel alls på att han stannar här i två säsonger.

Zlatan kom fri transfer från PSG i somras och skrev då bara på för en säsong men Mourinho har även tidigare uttryckt att skyttekungen har flyttat till Manchester för två säsonger.
– Han är på toppen av sina förmågor och han kan vara fenomenal för laget och Premier League de närmaste två säsongerna, sa Mourinho tidigare i veckan.

Därmed talar allt för att Zlatan Ibrahimovic får en sista stor chans att försöka vinna Champions League 2017-18.

LÄS MER: Hyllningsfilmen till Zlatan som får en att bli toktaggad på nya säsongen.

Gilla Sportbibeln om du också älskar fotboll.