Manchester United nära tredje värvningen i sommar – för hela 880 miljoner kronor

.

Manchester United har länge letat efter en ny mittback.
Nu verkar jakten närma sig sitt slut.
De har hittat sin nya mittback för 880 miljoner kronor, rapporterar engelska medier.

Det har varit rätt så tydligt att Manchester United varit i desperat behov av en ny mittback till nästa säsong. En ny mittbackskollega att sätta bredvid Victor Nilsson Lindelöf helt enkelt.

United har hittat mittbacken

Chris Smalling, Phil Jones, Eric Bailly och Marcos Rojo håller helt enkelt inte måttet för att vara en toppklubb i England. Hittills har det varit väldigt mycket rykten kring Leicesters landslagsback Harry Maguire.

Ole Gunnar Solskjaer, Manchester United
181222 Ole Gunnar Solskjær, manager of Manchester United, ahead of the Premier League match between Cardiff and Manchester United on December 22, 2018 in Cardiff.
Photo: Vegard Wivestad Grøtt / BILDBYRÅN / kod VG / 170262

Nu rapporterar Daily Mail det är just Maguire som är den allra hetaste kandidaten och att United närmar sig en övergång. 26-åringen har också haft ögonen på sig av ärkerivalen Manchester City men enligt uppgifter är det United som vunnit budgivningen med ett bud på hela 75 miljoner pund, runt 880 miljoner svenska kronor.

Ska bilda mittlås med VNL

Även Sky Sports rapporterar att Uniteds försök att värva Maguire har blivit ”väldigt konkreta” och att förhandlingar med Leicester har inletts. Så planen är att para ihop Nilsson Lindelöf och Maguire för att bilda Uniteds nya försvarsmur.

Victor Nilsson Lindelöf, Manchester United
181222 Victor Lindelöf of Manchester United during the Premier League match between Cardiff and Manchester United on December 22, 2018 in Cardiff.
Photo: Vegard Wivestad Grøtt / BILDBYRÅN / kod VG / 170262

Maguire är en late-bloomer och lämnade Hull för Leicester 2017, mittbacken har även tidigare gjort mål mot just United. Dessutom har han 20 landskamper och 1 mål för engelska A-landslaget och var en del av det England som tog sig semifinal i VM förra sommaren.

LÄS MER: Helt OSANNOLIKA monsterlönen – de vill ge Gareth Bale 740 miljoner konor per år(!)

Storsågningen från Liverpool(!) – efter ryktet om Victor Nilsson Lindelöf: ”Om vi ska vara ärliga…”