Helt OSANNOLIKA monsterlönen – de vill ge Gareth Bale 740 miljoner kronor per år(!)

.

Gareth Bale är rejält i frysboxen hos Real Madrid.
Men nu har han blivit erbjuden den galnaste monsterlönen för att flytta.
På svindlande 740 miljoner kronor per år(!), alltså runt 2 miljoner kronor om dagen.

Real Madrid har värvat loss rejält den här sommaren. Zinedine Zidane har i stort sett fått precis det han pekat på i spelarväg.

Real Madrid vill sälja Bale

Men efter alla nyförvärv behöver spanska storklubben nu också sälja spelare för att få till balansen i ekonomin igen. Och en som är rejält i frysboxen är just storstjärnan Gareth Bale.

Gareth Bale, Real Madrid
180526 Gareth Bale of Real Madrid with the trophy after the UEFA Champions League final between Real Madrid and Liverpool on May 26, 2018 in Kyiv.
Photo: Vegard Wivestad Grøtt / BILDBYRÅN / kod VG / 170178

Det är ingen favorit hos Zidane och helst av allt vill Real sälja av walesaren i sommar. Men det är verkligen inte lätt då han är både extremt dyr men även rätt så skadebenägen.

Kan få galen monsterlön

29-åringen har ändå en del intresserade klubbar efter sig och nu har ett riktigt monsterbud kommit in. Det är engelska tidningen The Sun som kommer med uppgifter, så vi får ta det med en nypa salt ändå.

Gareth Bale, Real Madrid
180526 Gareth Bale of Real Madrid after the UEFA Champions League final between Real Madrid and Liverpool on May 26, 2018 in Kyiv.
Photo: Vegard Wivestad Grøtt / BILDBYRÅN / kod VG / 170178

Men enligt deras uppgifter så vill en kinesisk klubb, icke namngiven, erbjuda Bale otroliga 1,2 miljoner pund i veckolön. Vilket skulle göra Real Madrid-spelaren till den i särklass bäst betalde spelare i världen.

23 kronor i sekunden

För det är en helt osannolik lön som Bale skulle få om han väljer att flytta Kina. Vi snackar en årslön på hela 740 miljoner kronor, vilket ger en veckolön på svindlande 14 miljoner kronor och en dagslön på hela 2 miljoner kronor(!).

Tänk att Bale faktiskt skulle tjäna 23 kronor i sekunden… Men det finns ett problem och det är att walesaren redan meddelat Real Madrid att han bara lämnar klubben för en annan europeisk storklubb, rapporterar spanska tidningen Marca.

LÄS MER: Svenske landslagsspelaren flyttar till brittiska klassikerklubben!

Pia Sundhage nära absoluta drömjobbet – stornationen vill erbjuda långtidskontrakt!