Lilla detaljen som avgör hela Manchester Uniteds jätteaffär – nu blandar sig Ronaldo in(!)

.

Nu börjar det verkligen hända grejer kring Manchester United.
Romelu Lukaku är överens med Juventus, enligt flera engelska och italienska medier.
Allt avgörs nu av en enda liten detalj – och ger sig Cristiano Ronaldo in i leken.

Under hela sommaren så har turerna kring Romelu Lukaku varit många. Först handlade det bara om Inter, men nu verkar allt handla om Juventus.

Lukaku överens med Juventus

Inter vägrade att ge den höga summan på minst 900 miljoner kronor som Manchester United krävde. Därför har Juventus tagit över ledarrollen och nu är italienska storklubben bara detaljer bort från en övergång.

Flera engelska och italienska medier rapporterar samma sak nu, att Lukaku har kommit överens med Juventus. Nu avgörs allt på en enda detalj.

United får Dybala istället

Och det är att Juventus vill inkludera Paulo Dybala i affären för att få ned prislappen på Lukaku. Argentinaren uppges inte längre ha något förtroende i Serie A-mästarklubben och vill byta klubb i sommar.

Cristiano Ronaldo, Portugal
180620 Cristiano Ronaldo of Portugal during the FIFA World Cup group stage match between Portugal and Morocco on June 20, 2018 in Moscow.
Photo: Petter Arvidson / BILDBYRÅN / kod PA / 92072

Men för att Lukaku ska kunna lämna United i sommar måste Dybala komma överens med engelsmännen om ett kontrakt och flytta i motsats riktning till Old Trafford. Nu har även Cristiano Ronaldo gett sig in i leken.

Engelska Daily Mail rapporterar att portugisen har satt press på Juventus för att värva Lukaku i sommar. Då laget är i stort behov av en centertank längst fram som kan garantera mål.

LÄS MER: Arsenals totala drömdygn – har nu gjort klart med två jagade stjärnnyförvärv

Manchester United har tröttnat på Harry Maguire – lägger nu bud på helt annan mittback