Manchester United har tröttnat på Harry Maguire – lägger nu bud på helt annan mittback

Manchester United har tröttnat på Harry Maguire – lägger nu bud på helt annan mittback

.

Hur blir det egentligen med Harry Maguire till Manchester United?
Övergången har dragit ut rejält på tiden och nu uppges United ha tröttnat.
Istället lägger engelska storklubben bud på en helt annan mittback, enligt Le10Sport.

Det har inte gått en dag under sommaren då vi inte fått läsa ännu en nyhet eller ännu ett besked om Harry Maguire till Manchester United. Den förväntade övergången har varit hela silly season-sommarens stora följetong.

United har tröttnat

Den stora anledningen till att det dragit ut på tiden är att Leicester kräver hela 900 miljoner kronor för sin mittback. Medan United bara vill sträcka sig upp till 750 miljoner kronor för 26-åringen.

Harry Maguire, Manchester United
180707 Harry Maguire of England prior the FIFA World Cup quarter final match between Sweden and England on July 7, 2018 in Samara.
Photo: Petter Arvidson / BILDBYRÅN / kod PA / 92083

Nu verkar det som att Manchester United har tröttnat helt och hållet på de utdragna förhandlingar och ställer om siktet på en annan mittback. Franska Le10Sport rapporterar att engelsmännen nu hört av sig till Barcelona för att värva VM-guldmedaljören Samuel Umtiti.

Jagar ny mittback

Enligt uppgifterna ska United även ha lagt ett bud på 500 miljoner kronor. Barcelona vill helst ha 600 miljoner för fransmannen men Le10Sport skriver att parterna har kommit närmare varandra och att en överenskommelse kan vara nära.

Victor Nilsson Lindelöf, Manchester United
181222 Victor Lindelöf of Manchester United during the Premier League match between Cardiff and Manchester United on December 22, 2018 in Cardiff.
Photo: Vegard Wivestad Grøtt / BILDBYRÅN / kod VG / 170262

Umtiti är född 1993, precis som Maguire, och kan värvas in för betydligt mindre pengar än engelsmannen. Så man förstår varför United har gjort en helomvändning i sin jakt på en ny mittbackskollega till Victor Nilsson Lindelöf kommande säsong.

LÄS MER: Arsenals totala drömdygn – har nu gjort klart med två jagade stjärnnyförvärv!

Officiellt! Svenska VM-bronshjälten Sofia Jakobsson KLAR för Real Madrid – blir lagkamrat med Asllani