Läckta bilder på Manchester Uniteds nya hemmatröja som delar fansen i två läger

Manchester Uniteds hemmatröja till nästa säsong har läckt ut.
Och det är verkligen en ny design som sticker ut och lär dela fansen i två läger.

Manchester United går snart in i en mycket spännande vårsäsong. Även om topplaget har en bra bit upp till serieledande Manchester City har man ändå en väldigt god chans att få sin bästa tabellplacering på hela fem år.

Dessutom är man även i Champions League-slutspelet igen efter några mörka säsonger och man kan lugnt säga att klubben är tillbaka där den hör hemma. Men det är fortfarande en bit kvar till Sir Alex Fergusons Manchester United som prenumererade på ligatitlar och Champions League-finaler.

Kontroversiell design på tröjan

Till nästa säsong ska klubben spendera ännu mer pengar för att komma ikapp stadsrivalen City och då blir det även i helt nya kläder. För nu har bilder på Uniteds nya hemmatröja till säsongen 2018/19 läckt ut. Och den är ändå rätt kontroversiell.

För det är verkligen en hemmatröja som kommer att dela Unitedfansen i två läger. Då den klassiska röda tröjan nu ska få svarta ränder.

Hur ska Unitedfansen reagera?

Det är fotbollssajten Footy Headlines som släppt de läckta bilderna på nya hemmatröjan och enligt uppgifter ska de svarta ränderna vara en hyllning till järnvägsarbetarna som hjälpte till att grunda klubben i slutet på 1800-talet.

Adidas och designern Franco Carabajal ligger bakom den nya hemmatröjan för Manchester United och det ska bli väldigt spännande att se hur fansen reagerar på ränderna. Det återstår även att se om vi får se Zlatan Ibrahimovic i den nya hemmatröjan…

Här är Uniteds nya hemmatröja:

Dela artikeln om du gillar den nya tröjan!

LÄS MER: Nu vill jagade 25-åringen lämna storklubben i januari – för flytt till Manchester United