Klubbikonens uppmaning till Manchester United: Värva honom från PL-konkurrenten!

Klubbikonens uppmaning till Manchester United: Värva honom från PL-konkurrenten!

.

Manchester United omgärdas av en hel del transferrykten.
Nu kliver klubbikonen Gary Neville också in i värvningsarbetet.
Och uppmanar sin gamla klubb att värva från en PL-konkurrent.

Räkna med att Manchester United kommer att öppna upp plånboken och möblera om i truppen ordentligt under sommaren. Ole Gunnar Solskjaer kommer verkligen att vilja sätta sin prägel på laget och det ryktades om en hel del spelare som ska in.

United bygger om rejält

Yttern Daniel James i Swansea är en av dem och supertalangen Matthijs de Ligt i Ajax är en annan av spelarna som ryktas vara på väg in. Dessutom är en hel del spelare på väg bort från laget.

Manchester United, Premier League
181222 Jesse Lingard of Manchester United celebrates with teammates after scoring 1-4 during the Premier League match between Cardiff and Manchester United on December 22, 2018 in Cardiff.
Photo: Vegard Wivestad Grøtt / BILDBYRÅN / kod VG / 170262

Nu ger sig även klubbikonen Gary Neville in i handlingen genom att hjälpa sin gamla klubb. Den förre lagkaptenen uppmanar Manchester United att ställa in siktet mot Premier League-konkurrenten Crystal Palace.

Uppmaningen av Neville

Där Neville hoppas att klubben lyckas värva 21-årige succéspelaren Aaron Wan-Bissaka. Ytterbacken har en fenomenal säsong bakom sig och är hett eftertraktad på den engelska transfermarknaden.
– Han har enorm talang och United har alltid värvat unga brittiska talanger som är på frammarsch, säger Neville till tidningen Evening Standard.
– Jag tycker inte att det ska förändras och det verkar som att klubben skulle vilja gå tillbaka till den vägen, och han (Wan-Bissaka) är en sån spelare. Priset kommer alltid att bli högt eftersom klubbarna är smartare nu, det går inte att plocka spelare från andra klubbar för 5 eller 6 miljoner pund. De vill ha 50 eller 60 miljoner pund.

Manchester United, Gary Neville
Football – England v Brazil – International Friendly – Wembley Stadium, London, England – 6/2/13
England coach Gary Neville
Mandatory Credit: Action Images / John Sibley
Livepic
© Bildbyrån – Cop 7 – SWEDEN ONLY

LÄS MER: Här sänker Jaap Stam 3 motståndare på 3 sekunder!

Här visar 44-årige David Beckham att högerfoten fortfarande är känsligast i fotbollsvärlden