Klopps underbara löfte till fansen – mitt i Liverpools vilda titelfirande: "När det här skitviruset är borta..."

Klopps underbara löfte till fansen – mitt i Liverpools vilda titelfirande: ”När det här skitviruset är borta…”

Äntligen fick Liverpool lyfta pokalen.
Och de firade som aldrig förr på Anfield.
Mitt i segerruset kom även Jürgen Klopp med ett underbart löfte till fansen.

Sista hemmamatchen på Anfield var bara en ren formalitet. Segerfesten var redan inbokad och 90 minuters fotboll skulle klaras av innan Liverpool äntligen fick lyfta Premier League-pokalen.

Liverpool firar

Stormatchen mot Chelsea slutade också i rena målkalaset när Liverpool slog Champions League-jagande konkurrenten med hela 5-3. Sedan tog 30 års lång väntan slut.

Jürgen Klopp, Liverpool
Jürgen Klopp, Liverpool. FOTO: Twitter.

Efter slutsignalen förvandlades Anfield till en festscen och Liverpool fick lyfta PL-pokalen för första gången någonsin. 30 år efter senaste ligatiteln var det en enorm anspänning som släpptes lös.

Klopps löfte

Tyvärr fick inte supportrarna vara med och fira med laget på grund av coronavirusets skyddsregleringar. Istället fick fansen fira den efterlängtade titeln på avstånd och njuta av spelarnas underbara glädje i tv-rutorna.

Jürgen Klopp, Liverpool
Jürgen Klopp, Liverpool. FOTO: Twitter.

Mitt i det vilda firandet tog även hyllade tränaren Jürgen Klopp tillfället i akt för att skicka ut ett löfte till alla Liverpoolsupportrar.
– Vi ska alla fira ihop tillsammans. Ni kan förbereda er på en fest, jag vet inte när. Men när det här skitviruset är borta så kommer vi att ha ett party. Allihop, tillsammans. Var redo då. Tack för allt!, säger han direkt in i en tv-kamera.

I den allra sista omgången väntar Newcastle på bortaplan för mästarlaget. Vinst där och Liverpool slutar på otroliga 99 poäng den här säsongen.

Se videon:

LÄS MER: Steven Gerrards jättekritik mot ”Svennis” – efter misslyckade landslagsåren: ”När jag ser tillbaka…”

Få våra nyhetsbrev!