Här kommer en supporter vandrandes på stranden – då händer plötsligt det absurt roliga

Här kommer en supporter vandrandes på stranden – då händer plötsligt det absurt roliga

Det är något alldeles speciellt med fotbollssupportrar.
Tänk vad en helt vanlig dag på stranden kan förvandlas till.
När en man med Juventuströja på sig kommer gåendes längs vattnet.

Man måste ju bara älska fotbollsfans när de är på sin skämtsamma sida. Motståndarfans har gjort det till en sport att håna och häckla varandra.

Går på stranden

Nu sprids en video från Italien som tar allt till en helt ny nivå. Den här videon har blivit viral senaste dagarna och sprids nu över hela världen.

Juventus, supporter
Juventus-supporter på stranden. FOTO: Twitter.

Vi kan verkligen förstå varför när vi ser den. Det är en Juventus-supporter som går runt med den svart-vit-randiga matchtröjan på sig på stranden.

Alla faller ned

Helt oskyldigt egentligen men det är när folk runt om honom börjar ramla omkull som det absurt roliga börjar. För helt plötsligt kastar sig folk överallt där han går.

Juventus, supporter
Juventus-supporter på stranden. FOTO: Twitter.

Anledningen är helt underbar när alla som ramlar börjar skrika ”rigore”, som betyder straffspark på italienska. En tydlig passning till Juventus-supportern att hans lag fått många billiga straffar genom åren.

Det här är sporthumor på allra högsta nivå och många på stranden får sig ett gott skratt. Även mannen men Juvetröjan ser ut att dra på smilbanden också.

Se videon:

LÄS MER: Klopps underbara brev till 10-årige United-supportern – får hela fotbollsvärlden att ställa sig och applådera

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Få våra nyhetsbrev!