Klockrena initiativet från ÖFK till fansen – delar nu ut gratisbiljetter med endast ETT krav

Klockrena initiativet från ÖFK till fansen – delar nu ut gratisbiljetter med endast ETT krav

Jämtkraft Arena är täckt i snö.
Då har Östersunds kommit på den underbara idén att dela ut gratisbiljetter.
Med endast ett krav: Skotta!

Östersunds FK har haft det riktigt kämpigt med att hålla borta snön från Jämtkraft arena. Just nu ligger arenan helt täckt i snö och redan på fredag är det dags för match.

Kommunen har försökt att hålla borta snön men efter senaste tidens stora snöfall har det kommit så mycket som en decimeter på vissa ställen. Och om bara några dagar går regerande mästarlaget ÖFK in i årets Svenska cupen med premiär mot allsvenska nykomlingen Trelleborg.

”Ju fler desto bättre”

Då har succéklubben kommit på en briljant plan för att få undan snön – och locka storpublik till arenan. ÖFK erbjuder nu gratisbiljetter till cuppremiären till alla som hjälper till att skotta hemmaarenan innan fredag.
– Klubben frågade oss om vi ville ha hjälp. Och vi stoppar inte någon som vill hjälpa till. Ju fler som hjälper till, desto bättre går det att putsa arenan, säger Björn Sonidsson, driftansvarig för Jämtkraft Arena, till ÖP.
– Vi har ju mer än bara Jämtkraft Arena att ta hand om. Annars är vi som mest en-två personer. På sina ställen är det ett par decimeter kvar. Match blir det oavsett. Frågan är hur putsad arenan blir.

Ett fint initiativ för alla i Östersund. Och tänk om ÖFK kör på samma plan mot Arsenal. För det lär nog verkligen fansen älska.

Dela artikeln för att hylla Östersunds FK!

LÄS MER: Mino Raiolas nya besked för Zlatan – visar exakt var ”Ibra” ska spela i vår

Jublet i Östersund – efter Arsenals supervärvning: Därför stoppas storstjärnan mot ÖFK

Följ oss även på Instagram!