Mino Raiolas nya besked för Zlatan – visar exakt var "Ibra" ska spela i vår

Mino Raiolas nya besked för Zlatan – visar exakt var ”Ibra” ska spela i vår

Vad händer med Zlatan Ibrahimovic i vår?
Nu har svensken agent Mino Raiola kommit med nytt besked.
Som verkligen ger en fingervisning vad som händer med svensken.

Zlatan Ibrahimovic är på väg tillbaka till spel igen för Manchester United. Men den stora frågan är hur länge deras nummer 10 stannar kvar i laget.

För de senaste veckorna har uppgifterna om en flytt till MLS-laget Los Angeles Galaxy blivit allt mer konkreta. Vissa tidningar, främst franska L’Équipe, gick till och med så långt att de hävdade att ”Ibra” redan skrivit på kontraktet med den amerikanska klubben.

”Om han vill”

Men det har inte blivit något offentliggörande om en affär än. Nu kliver stjärnagenten Mino Raiola åter fram i ljuset för att kommentera alla Zlatan-rykten.

Raiola erkänner att Zlatan trivs med sin tillvaro i United men utesluter heller inte att en flytt kan hända.
– Jag är lugn. Han är i bra form och han har tre eller fyra månader på sig att bestämma vad han vill göra, säger Raiola i en intervju med italienska Mediaset.

Och på frågan om Zlatan vill spela i MLS, svarar Raiola med bara tre enkla ord:
– Om han vill.

Ett tydligt besked efter alla rykten

Raiolas besked om Ibrahimovic har tre-fyra månader på sig att bestämma sig pekar klart och tydligt mot att han ändå vill fullfölja sitt nuvarande kontrakt med United. Ett tydligt besked efter alla rykten om att Zlatan skulle kunna flytta redan i mars för att gå rakt in i MLS-säsongen som börjar då.

Men både Raiola och Zlatan är å andra sidan mästare när det kommer till att styra silly season och få precis som dom vill i förhandlingar. Så räkna inte med att man kan utesluta en flytt i mars till MLS på något vis.

Dela artikeln för att säga var du vill se Zlatan!

LÄS MER: Stjärnspelarens flört med Zlatan: ”Det vore en dröm att spela med honom”

När ”Zlatan” ringde svenska landslaget och meddelade sitt enda krav för att återvända

Följ oss även på Instagram!

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);