Jättevändningen: United kan snuvas på förväntade storvärvningen – av PL-rivalen(!)

Jättevändningen: United kan snuvas på förväntade storvärvningen – av PL-rivalen(!)

Övergången har i stort sett varit klar.
Men nu kan Manchester United snuvas på drömvärvningen.
Och 20-årige Jadon Sancho kan gå till en annan Premier League-klubb, enligt ESPN.

Efter storsuccén i Bundesliga har Jadon Sancho blivit en av de mest jagade fotbollsspelarna just nu. 20-åringen har också fått en rejält hög prislapp av Dortmund vilket har avskräckt en hel del klubbar.

Överens med United

Manchester United har länge varit i förarsätet och senaste veckorna har det mest handlat om ”när” och inte ”om” Sancho skriver på för storklubben. Dortmunds sportchef Michael Zorc har också gått ut och bekräftat att United redan i höstas hörde av sig till engelsmannens agent.

Flera engelska medier har också rapporterat att 20-åringen är helt överens med United om det personliga kontraktet. Det enda som återstår är att United och Dortmund ska komma överens om prislappen som väntas landa på drygt 1,2 miljarder kronor.

United kan snuvas

Men nu kan Ole Gunnar Solskjaer ändå snuvas på drömvärvningen i sommar – av en annan Premier League-rival. ESPN-reportern Gabriele Marcotti hävdar att Chelsea kastat sig in i handlingen och jagar Sancho.

Ole Gunnar Solskjaer, Manchester United
181222 Ole Gunnar Solskjær, manager of Manchester United, ahead of the Premier League match between Cardiff and Manchester United on December 22, 2018 in Cardiff. Photo: Vegard Wivestad Grøtt / BILDBYRÅN / kod VG / 170262

20-åringen växte upp i London och spelade för Watfords ungdomslag innan han flyttade till Manchester Citys akademi som 15-åring.
– Jag har fått veta att Sancho föredrar en flytt hem till London, där han växte upp, säger Marcotti i BTP Media Networks podcast.

Men trots Chelseas intresse och Sanchos önskan att bo i London så leder ändå United forfarande jakten på supertalangen.
– Han föredrar lika mycket en övergång till den klubb som kommer med bästa erbjudandet och kan ge långsiktiga planer, säger journalisten.

LÄS MER: Jätteilskan efter kontroversiella beslutet att sätta igång Bundesliga igen: ”Det är perverst”