Jättevändning: De ryktas vilja värva Cristiano Ronaldo – kommer nu med brutal sågning: "Han platsar inte..."

Jättevändning: De ryktas vilja värva Cristiano Ronaldo – kommer nu med brutal sågning: ”Han platsar inte…”

Cristiano Ronaldo är på väg bort från Manchester United.
Men den stora frågan är vilka som ens vill värva honom?
Nu kommer en av intressenterna med en brutal sågning av portugisen.

Under en längre tid har det spekulerats om Cristiano Ronaldos framtid. Portugisen ville lämna Manchester United redan i somras men fick inte för klubbledningen och sedan dess har missnöjet bara växt.

Ronaldos framtid

Unitedtränaren Erik ten Hag har bänkat storstjärnan vid flera tillfällen och vid tillfällen inte ens bytt in målkungen utan låtit honom sitta kvar på bänken matchen ut. Därför har spekulationerna ökat senaste tiden och allt talar för att Ronaldo lämnar Old Trafford efter fotbolls-VM i Qatar och hittar en ny klubb i januarifönstret.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Cristiano Ronaldo, Manchester United
Manchester United’s Cristiano Ronaldo reacts after a missed scoring opportunity during the English Premier League soccer match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Oct. 30, 2022. (AP Photo/Jon Super) HAS176

Men den stora frågan är vilka som ens vill värva 37-åringen och vilka som överhuvudtaget har råd att ta över hans lukrativa kontrakt som en av världens bäst betalda spelare. Senaste dagarna har brasilianska storklubben Flamengo pekats ut som en av intressenterna.

LÄS MER: Nya bilderna på svenske landslagsstjärnan överraskar alla – lever ett helt nytt liv efter karriären

Sågar Ronaldo

Uppgifterna har handlat om ett tvåårskontrakt värt hela 2,7 miljarder kronor. Men nu ger sig Flamengos president Rodolfo Landim in i debatten med en brutal sågning av portugisiske världsstjärnan och hävdar att han inte ens platsar i laget.
– Jag vet inte varifrån det kommer men de har mycket fantasi. Först och främst undrar jag: ”Vem ska han ersätta?”. Det handlar om att sitta på bänken då, säger klubbpresidenten i podcasten ”Reto”, enligt fotbollssajten Goal.com.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Cristiano Ronaldo, Manchester United
Manchester United’s Cristiano Ronaldo reacts after failing to score during the Europa League group E soccer match between Manchester United and Sheriff at Old Trafford in Manchester, England, Thursday Oct. 27, 2022. (AP Photo/Jon Super) XAF111

Landim chockas också av uppgifterna om att Flamengo ska erbjuda 2,7 miljarder kronor i lön för att locka till sig Ronaldo.
– Av det som jag har läst på internet så ska han ha erbjudits 242 miljoner dollar (2,7 miljarder kronor) för ett tvåårskontrakt. Det är ungefär 10 miljoner dollar i månaden. Det är alltså ett värde långt över hela Flamengos lönebudget för Cristiano Ronaldo. Och för att vara Pedros eller ”Gabigols” (Gabriel Barbosa) ersättare? Jag kommer inte… Ingen här kommer att göra såna galna saker.

LÄS MER: Henke Larsson avslöjar sin absoluta favoritspelare i fotbollshistorien – och även oväntade favoritlaget

Cristiano Ronaldo har just nu ett kontrakt som gäller säsongen ut hos Manchester United. Men där finns också en option som kan förlänga kontraktet till och med sommaren 2024.

Var vill du se Cristiano Ronaldo spela härnäst? Dela artikeln och säg din åsikt!