Jättesorgen för 19-årige fotbollstalangen – omkom i otäcka olyckan: ”Vi är chockade”

Italienska storklubben Lazio är i stor sorg.
19-årige talangen Daniel Guerini har omkommit i en otäck bilolycka.
”Vi är chockade och i smärta av det som har hänt”, skriver Serie A-klubben i ett officiellt uttalande på Twitter.

Det var på onsdagskvällen som Lazio-talangen Daniel Guerini var ute och körde bil i Rom. Sedan hände det fruktansvärda när unge mittfältaren frontalkrockade med en annan bil.

Dog i bilolycka

Kollisionen var så allvarlig att Guerinis liv inte gick att rädda och han avled till följd av skadorna. Italienaren blev bara 19 år gammal.

Daniel Guerini, fotboll
Daniel Guerini. FOTO: Twitter.

Serie A-klubben Lazio är nu i stor sorg över sin ungdomsspelare som tillhörde primavera-laget.
”Vi är chockade och i smärta av det som har hänt. Presidenten, herr- och damspelarna i SS Lazio samlas runt den unge Daniel Guerinis familj”, skriver de i ett officiellt inlägg på Twitter.

Tre på sjukhus

Ytterligare två personer ska ha suttit med i bilen och de överlevde med allvarliga skador, enligt uppgifter. Båda personerna vårdas på sjukhus och läget är fortfarande kritiskt för duon.

Daniel Guerini, fotboll
Daniel Guerini. FOTO: Twitter.

Även den 68-årige man som körde den andra bilen vårdas på sjukhus och är i ett kritiskt tillstånd. Italienska polisen har nu inlett en förundersökning för att ta reda på vad som kan ha orsakat bilkrocken.

Italien i sorg

Italiensk fotboll är nu i stor sorg efter Daniel Guerinis tragiska bortgång, flera klubbar har delat med sig av sin sorg och skickar fina kondoleanser till familj samt nära och kära. 19-åringen var född och uppvuxen i huvudstaden Rom och fostrades i Lazios ungdomsakademi.

Han har dessutom spelat för Torino, Fiorentina och Spal samt representerat italienska landslaget på ungdomsnivå med ett 30-tal landskamper. Så nyligen som i januari skrev mittfältaren på ett nytt treårskontrakt med Lazio för att stanna kvar i favoritklubben. 

LÄS MER: Zlatans oväntade sågning – av Cristiano Ronaldos livsstil: ”Det där är bara nonsens”

FOTO: Twitter

Få våra nyhetsbrev!