Helsköna erbjudandet till Andreas Granqvist – bragdhjälten har fått roll i favoritfilmen ”Beck”

Andreas Granqvist har hyllats i hela Sverige efter Miraklet i Milano.
Nu kommer ett högst oväntat erbjudande till ”Granen”.
Nämligen en roll i omtyckta ”Beck”.

Sverige är klart för VM efter en heroisk insats mot Italien. Det blågula försvaret var i absolut toppklass och nollade Italien i två raka matcher. Den som hyllats mest efter bragdmatcherna är lagkaptenen och försvarsgeneralen Andreas Granqvist.

”Granen” styrde upp backlinjen exemplariskt och rensade bort alla anfallsförsök från Italien. Hos italienska medier har han till och med hyllats som ”Skandinaviens Sergio Ramos”. Granqvist var måndagskvällens kung helt enkelt.

Granen älskar Beck

Under tisdagskvällen – efter att ha fått fira klart – gästade Granqvist Kanal 5:s ”Breaking News” via Skype. Programledarna Filip Hammar och Fredrik Wikingsson hyllade också ”Granen” enormt och ägnade nästa hela programmet åt lagkaptenen från Påarp.

Då kom det även fram att Granqvist är ett riktigt ”Beck”-fan och älskar den svenska kriminalfilmserien om polisen Martin Beck, spelad av Peter Haber.
– De är bra, erkände landslagsbacken i programmet.

”Vi pratade med producenten”

Sedan kom det oväntade erbjudandet. Filip & Fredrik överraskade Granqvist rejält när de meddelade det mest klockrea erbjudandet till en av Sveriges stora hjältar.
– Jag och Fredrik pratade med producenten för Beck innan programmet och vi frågade om han (Granqvist) kunde få en statistroll i nästa film. ”När som helst”, svarade han. Det är alltså klart, sa Filip Hammar i ”Breaking News”.
– Det låter helt fantastiskt, sa en ändå exalterad Granqvist.

Så där har ni det, ”Granen” till Beck!

LÄS MER: Här är IKEAs klockrena känga – efter italienska hoten om bojkott