Helgalna parodin på Allsvenskan får hela fotbolls-Sverige att vika sig av skratt

Allsvenskan är på väg in i sitt slutskede och att sammanfatta det är inte alltid lätt. Men komikern Viktor Klemming har minst sagt lyckats.
Kolla bara in den här helt klockrena parodin av alla stora profiler i de allsvenskan klubbarna.

Den allsvenska säsongen går i helgen in i omgång 22 och åtta matcher återstår innan guldet ska delas ut. Under säsongen har flera stora profiler, bland dessa Erik Johansson (Djurgården) och Sebastian Larsson (AIK), vänt hemåt.

Laddat derby i helgen

Likt varje säsong har det bjudits på flera skrällar, en av dem GIF Sundsvall.

AIK och Hammarby möts i ett laddad Stockholmsderby på söndag. Foto: Kenta Jönsson/Bildbyrån

Laget tippades som jumbo av många experter men med bara sju omgångar kvar ligger laget på en imponerande sjundeplats. I botten slåss Dalkurd och Brommapojkarna för sin överlevnad och i toppen är det en en kamp mellan en av förhandsfavoriterna i AIK och rivalen Hammarby.

På söndag möts de två topplagen i ett laddad stockholmsderby och nationalarenan Friends Arena är helt slutsåld.

Parodiklipp på Allsvenskan

Allsvenskan må inte ha den allra högsta kvalitén men vår svenska liga har någonting speciellt.

Traditionerna, rivaliteterna och de där härliga matcherna mitt under sommaren hittar vi på få platser i fotbollsvärlden.

Just rivaliteten, och mycket av tjafset mellan spelare i olika lag, är någonting komikern Viktor Klemming fångat på det allra skönaste sättet.

Parodi – på alla lag

I fjol gjorde han en parodi på allsvenska lag och spelare där fokus framför allt låg på storklubbarna. I år har han tagit det ett steg längre och bjuder på en helt galen parodi av nästintill samtliga lag!

Komikern, med vännen Viktor, har gjort mängder av helsköna parodier under de senaste åren. Men frågan är om den här inte tar priset som den allra bästa!

Se Viktor Klemmings helgalna parodi på Allsvenskan 2018 i spelaren nedan. Vilket geni!

Dela vidare om du också garvade!

LÄS MER: Zlatan Ibrahimovic: ”Jag är den bästa spelaren i Sveriges historia”

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/7Ys1ypX3BXvOufVUu2wQfVJj1b4kZwnURl5wAumAFjxOx5CpQvvASd5Jcmci_e09″ aspect_ratio=”1:1″ /]

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);