Här visar Zlatan sin stora vinnarskalle – och kastar omkull klubbikonens son på Milan-träningen

Zlatan Ibrahimovic är tillbaka efter coronaviruset.
Och han är tillbaka med en enorm lekfullhet.
Det visar han på Milanträningen när han kastar omkull lagkamraten Daniel Maldini.

Han har inte spelat en fotbollsmatch sedan 21 september då han gjorde två mål i 2-0-segern mot Bologna. Sedan dess har Zlatan Ibrahimovic testat positivt för coronaviruset och varit isolerad från resten av laget.

Zlatan tillbaka

Nu är 39-åringen återigen tillbaka i hetluften igen. Stjärnsvensken är officiellt spelklar inför stekheta derbyt mot antagonisten Inter på lördag kväll.

Zlatan Ibrahimovic, Milan
Zlatan Ibrahimovic, Milan. FOTO: Twitter.

Det märks även att Zlatan inte blivit alltför sänkt och påverkad av covid-19. Nu sprids bilder från Milans träningsplan där ”Ibra” är på strålande lekhumör.

Under en lättsam övning där lagkamraterna kör den gamla skolgympaleken där man har västen som svans i byxorna och man ska försöka ta varandras svansar. Zlatan visar då upp sin stora vinnarskalle och vägrar helt enkelt förlora leken.

ANNONS: Hos Unibet får man nu 100 kr extra att spela för vid första insättningen! Klicka här för att öppna ett konto och ta del av 100 kronor extra vid din första insättning hos Unibet.

Kastar Maldini

Det går till och med så långt att Zlatan kastar omkull unge Daniel Maldini, son till klubblegendaren Paolo Maldini. Det såg nog inte 19-åringen komma men han skrattar gott när han reser på sig.

Zlatan Ibrahimovic, Milan
Zlatan Ibrahimovic, Milan. FOTO: Twitter.

Stämningen är verkligen på topp hos Milan och Zlatan just nu. Inte nog med att det skojas friskt på träning utan laget går även riktigt bra i tabellen också.

Milan har fått en drömstart på Serie A-säsongen och har tagit tre raka segrar på de tre första matcherna. När man nu får tillbaka den stora ledaren ”Ibra” på planen med bästa möjliga tajming inför årets viktigaste match så kommer laget till derbyt med gott om självförtroende.

Se videon:

LÄS MER: Ikonens oväntade hyllning till Zlatan Ibrahimovic – inför jättederbyt i helgen: ”Spelar med cigg i munnen”

Få våra nyhetsbrev!