Här blir Zlatans stora dröm äntligen verklighet: "Känner mig som ett barn"

Här blir Zlatans stora dröm äntligen verklighet: ”Känner mig som ett barn”

Zlatan Ibrahimovic har längtat ända sedan barnsben.
I dag blev barndomsdrömmen verklighet – när mobilspelet ”Zlatan Legends” släpptes.
– Jag känner mig som ett barn. Det är fantastiskt, säger han i ett pressmeddelande.

Under hösten 2016 köpte Zlatan Ibrahimovic in sig som delägare i spelföretaget Isbit Games med drömmen om att få göra ett alldeles eget spel. En dröm som Sveriges bästa fotbollsspelare genom tiderna haft ända sedan barnsben.

I dag, den 17 augusti 2017, blev drömmen verklighet efter 20 års väntan. I dag släpptes mobilspelet ”Zlatan Legends” för nedladdning på App Store.
– Jag är riktigt stolt över vad studion (Isbit Games) har lyckats åstadkomma det här senaste året. Att bara släppa ytterligare fotbollsspel kändes ointressant för mig, det är viktigt att spelet känns unikt och är byggt helt från grunden. Vi vill erbjuda ett spel som är för alla men samtidigt också är tillräckligt utmanande för den mest dedikerade gamern, säger Zlatan om sitt nya spel i ett pressmeddelande.

Spelet beskrivs som en intergalaktisk turnering för att nå platsen högst upp på pallen och vinna titeln som universums mästare. Och äntligen är drömmen sann för 35-åringen som känner sig ung på nytt.
– Det är en barndomsdröm. Jag är extremt glad. Jag känner mig som ett barn. Jag har spelat i så många år och så får jag ett eget spel. Wow. Det är fantastiskt, säger Zlatan i pressmeddelandet.

LÄS MER: När Sveriges två bästa Zlatan-imitatörer möttes i episk duell.

Kolla in ”Zlatan Legends” här: