Här är Zlatan Ibrahimovics nya, galna succé i natt – hattrick och nytt målrekord(!)

Zlatan Ibrahimovics succé fortsätter i MLS.
I natt gjorde han säsongens andra hattrick – och slog därmed ett nytt rekord i LA Galaxy.
Dessutom tog laget tre blytunga poäng i jakten på slutspel.

Zlatan Ibrahimovic, 37, fortsätter att vräka in mål.

Svensken hade inför nattens match mot Sporting Kansas City gjort hela 23 mål och låg därmed trea i skytteligan.

Hattrickskytt

Men i natt kom ännu en explosion från svensken.

Efter en halvtimme kunde ”Ibra” skjuta in 1-1 på egen retur efter en missad straff, och bara fem minuter in i andra halvlek så kunde Zlatan plocka ned ett inlägg, snabbt vända bort motståndaren och trycka in 3-1 till LA Galaxy.

Målet betydde Ibrahimovics 25:e på 25 spelade matcher i år – men han var ändå inte nöjd.

I en galen match så kunde svensken, i den 85:e minuten, skjuta in 7-1 i matchen som till sist slutade 7-2.

Nya rekordet

Hattricket betydde att Zlatan Ibrahimovic därmed slog ännu ett nytt rekord i MLS.

Ingen spelare har tidigare gjort så många mål i LA Galaxy under en och samma säsong som svensken, som nu alltså gjort 26 stycken.

Vinsten var även blytung för LA Galaxy som därmed klättrar till en femteplats i tabellen, där sju lag går till slutspel.

Zlatan Ibrahimovic ligger nu tvåa i skytteligan, två mål bakom Los Angeles FC:s Carlos Vela.

Dela för att hylla Zlatan Ibrahimovic!

AVSLÖJAT: Här är de 100 bästa spelarna på nya Fifa 20 – så långt ner(!) på listan är Zlatan Ibrahimovic