Här är Liverpoolsupporterns helt KLOCKRENA hån – mitt under Uniteds försäsongsträning

.

Manchester United hade en en mardrömssäsong ifjol.
Samtidigt som ärkerivalen Liverpool vann Champions League.
Och nu gör en Liverpoolsupporter det allra bästa för att håna United – mitt under en United-träning.

Våren blev en katastrofal avslutning på säsongen för Manchester Uniteds del. Storklubben missade Champions League-spel till nästa säsong och slutade på en pinsam sjätteplats.

Uniteds mardrömssäsong

Samtidigt som samtliga rivaler fick avsluta på ett betydligt bättre sätt. Manchester City vann trippeln med Premier League, ligacupen och FA-cupen, Liverpool och Tottenham var i Champions League-final samt Chelsea och Arsenal gjorde upp i Europa League-finalen.

FOTO: Viaplay
FOTO: Viaplay

Så nu måste Manchester United bygga om laget helt för att komma ikapp konkurrenterna. Hittills under sommaren har man värvat in ungtupparna Daniel James och Aaron Wan-Bissaka och fler nyförvärv lär komma.

Klockrent hån från Liverpool

Just nu är United på träningsläger i Australien för att kickstarta den nya säsongen. Då passar en slug Liverpoolsupporter på att verkligen gnugga in ansikten på United att de är Champions League-mästare.

Mitt under United träningspass i Perth, Australien, så dyker helt plötsligt ett flygplan upp med ett helt klockrent hån från Liverpool till United. Kolla bara in banderollen bakom planet uppe i skyn, som de flesta Unitedspelarna lär ha sett.

Se det klockrena hånet:

LÄS MER: United nära tredje värvningen i sommar – för hela 880 miljoner kronor

Storsågningen från Liverpool(!) – efter ryktet om Victor Nilsson Lindelöf: ”Om vi ska vara ärliga…”