Här är årets mest klockrena parodi på Allsvenskan – som vi inte kan sluta skratta åt

På matcherna har det varit tomma läktare i år.
Men när årets allsvenska parodi är här igen bara kryllar det av svenska komiker och sköna profiler.
Humorgeniet Viktor Klemming är tillbaka med årets roligaste video – för alla som älskar Allsvenskan.

Det har varit en väldigt speciell säsong av Allsvenskan 2021 hittills. Läktarna har ekat tomma under vårsäsongen och svenska supportrarna har fått följa sina favoritlag från hemmaplanen i soffan istället.

Rolig parodi

På planen har det annars varit som vanligt när det kommer till Allsvenskan. Där det inte spelas någon världsfotboll direkt och felpassningarna är fler än tunnlarna, om man ska vara ärlig.

IFK Göteborg, Allsvenskan
Allsvenska parodin 2021. FOTO: Youtube.

Men som vi ändå älskar vår serie och det bästa av allt med den är supportrarna och deras rivalitet mellan varandra. Det är precis vad komikern Viktor Klemming, med den härliga Marek Hamsik-frisyren, sätter fingret på i årets mest efterlängtade video när den allsvenskan parodin återvänder för femte året på raken, se den här nedanför.

Skrattgaranti

Extra speciellt i år är att det faktiskt är med fler supportrar i den här parodin än vad det faktiskt varit åskådare på de allsvenska matcherna. Flera favoriter från förr är med när Dogge Doggelito, Henrik Hjelt och Mikael Tornving återvänder och som vanligt blir det en hel del gliringar som flyger mellan de rivaliserande supportrarna – och Andreas Isaksson, så klart.

Djurgården, Allsvenskan
Allsvenska parodin 2021. FOTO: Youtube.

I år blir det även en oväntad twist när rivalfansen ska gå ihop för att stötta Sverige i sommarens fotbolls-EM 2021. Ni hör ju, det här vill ni inte missa och som vanligt är det skrattgaranti när det handlar om den allsvenska parodin.

Får det här också dig att skratta? Dela artikeln och visa dina vänner!

Se parodin:

Se tidigare års allsvenska parodier här:

Allsvenskan 2020

Allsvenskan 2019

Allsvenskan 2018

Allsvenskan 2017

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Få våra nyhetsbrev!