Här är årets överlägset bästa parodi av Allsvenskan – försök att hålla dig för skratt!

Äntligen återvänder den älskade Allsvenskan.
Svenska fotbollsfans har längtat alldeles för länge på att säsongen 2020 ska börja.
Och vad passar då inte bättre än att humorgeniet Viktor Klemming har släppt årets mest efterlängtade allsvenska parodi.

Väntan har varit oerhört lång. Men väldigt, väldigt drar världens jämnaste liga igång igen. Ligan där det nästan är omöjligt att vinna två år på raken, vi pratar så klart om Allsvenskan.

Allsvenskan tillbaka

Svenska högstaserien i fotboll för herrar kanske inte är den sportsligt bästa ligan i världen. Men den har ändå någonting oerhört speciellt och som är i världsklass – nämligen rivaliteten och supporterkulturen.

Allsvenskan, parodi
Allsvenska Parodin 2020. FOTO: Youtube

Alla svenska fotbollsfans har törstat efter säsongen 2020 och genomlidit den sex månader långa försäsongen. Men på grund av coronavirusets utbrott blev väntan efter årets säsong rekordlång.

Allsvenska parodin

Men i juni blir den allsvenska premiären äntligen av. Som vanligt är det kanske inte spelet som lockar miljonpublik varje år – utan snarare den magiska stämningen på läktaren och den bittra rivaliteten mellan alla lag.

Allsvenskan, parodi
Allsvenska Parodin 2020. FOTO: Youtube

Just den rivaliteten är precis vad komikern Viktor Klemming lyckas fånga på allra bästa sätt i årets mest klockrena parodi som nu sprids överallt på nätet. Humorgeniet släpper varje år sin allsvenska parodi med ett tiotal gäster och 2020 är något i hästväg, se videon här nedanför.

Zlatan i huvudroll

Där nyblivna bajaren Zlatan Ibrahimovic självklart får en stor huvudroll, tillsammans med Dogge Doggelito samt Stefan & Krister oväntat nog. Men favoriten är som alla tidigare gånger Andreas Isaksson, så klart.

Den här parodin är lika efterlängtad som den allsvenska premiären i år. Och vi lovar att ni kommer att skratta!

Se parodin här: 

Se tidigare års allsvenska parodier här:

Allsvenskan 2019

Allsvenskan 2018

Allsvenskan 2017