Glenn Hysén tappar det helt i mataffären – och ger sig på tantens kundvagn: ”Jag vill inte vara sån men…”

Glenn Hysén är en av våra skönaste idrottsprofiler.
Han bjuder alltid på sig själv i alla olika lägen.
Som den här gången när han gick lös i en mataffär…

Han kommer främst att bli ihågkommen som mannen som fick sex getingar. Glenn Hysén var under sin aktiva karriär en mycket skicklig mittback som lätt få komma förbi hans försvarslinje ostraffat.

Hyséns karriär

Göteborgaren kan stoltsera med 68 landskamper och 7 mål för svenska A-landslaget under åren 1981-1990. På klubblagsnivå var han med under IFK Göteborgs storhetstid på 80-talet som resulterade i dubbla Uefacuptitlar och 3 SM-guld.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Glenn Hysén, fotboll
120927 Fotboll, veteraner, Malmö FF – IFK Göteborg: Glenn Hysén. © Bildbyrån – 64130 – Foto: Lennart Månsson/BILDBYRÅN

Hysén har även spelat i storklubbarna PSV Eindhoven, Fiorentina och Liverpool samt vunnit guldbollen två gånger, 1983 och 1988. Efter den aktiva spelarkarriären har vi mest den sköna profilen i roliga tv-sammanhang.

LÄS MER: Så nära var Glenn Hysén att dö – berättar om skräcknatten: ”Alla skrek och jag var helt grön-blå…”

Glenn glider in

62-åringen bjuder alltid på sig själv i alla olika lägen och sprider stor glädje runt omkring sig. Vi har sett Glenn i populära tv-program som ”Let’s Dance”, ”Farmen” och ”Fångarna på Fortet” genom åren.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Glenn Hysén, fotboll
Glenn Hysén i en reklamfilm för Mat.se. FOTO: Youtube

Glenn Hysén har även dykt upp i en hel del reklamfilmer senaste åren och en riktig favorit är när han var ansiktet utåt för Mat.se. Kolla bara in här när den glade göteborgaren glider in på en mataffär och gör det mest oväntade när han ser en tant med kundvagn, se videon här nedanför.

Fick det här också dig att skratta? Dela artikeln och visa andra!

LÄS MER: Glenn Hysén säger vilket skämt han vill dra för Zlatan om de träffas – och får alla att rodna: ”Skulle skallat mig”

Se videon: