Gareth Bale på väg bort från Real Madrid – här är de tre klubbarna som jagar honom i sommar

Det är ingen hemlighet direkt.
Att Gareth Bale är på väg bort från Real Madrid.
Här är de tre klubbarna som nu jagar walesaren i sommar.

Efter hela sju säsonger i Real Madrid är Gareth Bale nu på väg bort från storklubben. Det kommer nog inte som någon stor överraskning direkt.

Bale lämnar Real

Man har verkligen sett på Bales inställning senaste veckan att han inte är helt nöjd med tillvaron i Spanien just nu. Istället för att spela matcher har walesaren mest blivit uppmärksammad för det som hänt vid sidan av planen.

Gareth Bale, Real Madrid
Gareth Bale, Real Madrid. FOTO: Twitter.

Där 31-åringen har skojat till det duktigt med att låtsas sova och annat skämtande. Real-tränaren Zinedine Zidane har också visat tydligt att Bale inte är i klubbens framtidsplaner genom att helt enkelt inte låta storstjärnan få spela något.

Göra som Zlatan

Nu kan Gareth Bale lämna Real Madrid helt och hållet i sommar. Tre klubbar pekas också ut som mest troliga klubbadresser till nästa säsong, enligt engelska Daily Star.

Gareth Bale, Real Madrid
180526 Gareth Bale of Real Madrid after the UEFA Champions League final between Real Madrid and Liverpool on May 26, 2018 in Kyiv. Photo: Vegard Wivestad Grøtt / BILDBYRÅN / kod VG / 170178

Det är tidigare Premier League-klubben Tottenham, nyrika Newcastle samt MLS-laget Los Angeles Galaxy. Och enligt uppgifter finns det en flytt som Bale föredrar mest.

31-årige yttern är mest sugen på att lämna Spanien för en flytt till USA och spel i MLS med LA Galaxy. Då går han i fotspåren av tidigare storstjärnor som David Beckham, Steven Gerrard och Zlatan Ibrahimovic.

LÄS MER: Alexander Isaks nya beslut för framtiden – första orden om Barça-ryktet efter vilda firandet

Få våra nyhetsbrev!