Alexander Isaks nya beslut för framtiden – första orden om Barça-ryktet efter vilda firandet

Real Sociedad är klart för spel i Europa League.
Då firade Alexander Isak rejält med skumpa i omklädningsrummet.
Samtidigt som han gav nytt besked om framtiden och Barcelona-ryktet.

Det var jättedrama ända till slutsignalen i La Liga. Kampen om den sista platsen till Europa League var olidligt spännande.

Isak firade vilt

Först i den 87:e matchminuten kunde Adnan Januzaj frälsa Real Sociedad och skicka laget ut i Europa. Med sitt 1-1-mål mot Atletico Madrid säkrades sjätteplatsen i ligan och direktavancemang till Europa Leagues gruppspel nästa säsong.

Alexander Isak, Real Sociedad
Alexander Isak, Real Sociedad. FOTO: Twitter.

Efter slutsignalen utbröt det vilt firande i Real Sociedads omklädningsrum. Alexander Isak fick också äran att öppna och spruta champagneflaskan över sina lagkamrater.

Isaks framtid

Unge svensken landade på nio mål och en assist under sin allra första säsong i La Liga.
– I helhet, den här säsongen, det är klart att det har varit både framgångar och motgångar för mig och laget. Jag vill alltid få ut mer av mig själv så det finns saker att jobba på. Men i det stora hela, vi har uppnått stora saker den här säsongen, säger Isak i en intervju med Fotbollskanalen efter matchen.

Alexander Isak, Real Sociedad
200209 Fotboll, La Liga, Real Sociedad – Atletico Bilbao: San Sebastian, SPAIN – February,9: Day 23 of the Spanish soccer league between Real Sociedad vs Ath.BILBAO, at the Reale Arena in San Sebastian, Donostia. 2020/02/09. ALEXANDER ISAK (Photo by Humberto Bilbao/ Cordon press) Cordon Press © Bildbyrån – COP 95 – SWEDEN AND NORWAY ONLY

Efter Isaks fina debutsäsong har det även spridits en hel del rykten. Det finns uppgifter om att både Barcelona och Milan är intresserade av 20-årige succésvensken.

Efter vilda firandet uttalar sig nu Isak om framtiden och vad han vill göra nästa säsong. Och det är väldigt tydligt att han vill stanna i Real Sociedad.
– Ja, absolut. Det finns inga andra diskussioner. Vi har nått Europaspel och vi har en final att spela. Jag trivs väldigt bra här och just nu känner man inget annat än lättnad och glädje, säger han i intervjun.

Se intervjun:

Se firandet:

LÄS MER:

Få våra nyhetsbrev!