Frida Karlsson överraskar alla i fel sport – imponerar nu på VM-hjälten Zecira Musovic: "Bättre än många"

Frida Karlsson överraskar alla i fel sport – imponerar nu på VM-hjälten Zecira Musovic: ”Bättre än många”

Hon är inte bara väldigt duktig på skidor.
Nu visar Frida Karlsson upp sina färdigheter med bollen.
Och imponerar stort på VM-bronshjälten Zecira Musovic.

Miljontals svenskar har följt våra blågula fotbollsdamer i sommar och spänningen har varit på topp hela vägen. Efter att Sverige gått obesegrat ända fram till VM-semifinalen och slagit ut toppnationer som USA och Japan så var förväntningarna höga på en ny medalj.

Sveriges succé

Men Spanien blev alldeles för svåra i det sista steget innan VM-finalen och istället fick svenskorna nöja sig med en bronsmatch som avslutningen. På lördag förmiddag var därför dags att bänka sig på nytt för att följa ännu en nervös VM-match.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Zecira Musovic, VM
230819 Head coach Peter Gerhardsson, Stina Blackstenius, Magdalena Eriksson, goalkeeper Zecira Musovic and Sofia Jakobsson of Sweden celebrate with their medals at the medal ceremony after the FIFA Women’s World Cup bronze medal match between Sweden and Australia on August 19, 2023 in Brisbane. Photo: Mathias Bergeld / BILDBYRÅN / kod MB / MB0705

En som var rejält peppad var svenska skidstjärnan Frida Karlsson. Hon har själv en bakgrund som fotbollsspelare men valde i ung ålder att satsa på längdskidor istället och i dag är hon en av världens främsta längdåkare.

LÄS MER: Caroline Segers jätteilska efter fotbolls-VM – första orden när hon landar i Sverige: ”Det är oacceptabelt”

Frida överraskar

Inför VM-bronsmatchen ville hon skicka extra peppning till Blågult genom att lägga ut en video på sig själv där hon leker med bollen. Många överraskas också av Karlssons oväntade uppvisning när hon visar exakt hur skicklig hon är med en fotboll, se videon här nedanför.
”Det här med att jag ’valde’ längdskidor. Vi är med er hela vägen in i kaklet, skriver hon på Instagram tillsammans med videon.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Frida Karlsson, skidor
Skidstjärnan Frida Karlsson bjuder på överraskande bra tricks i fel sport. FOTO: Instagram

Många har skrivit i kommentarsfältet hur imponerade de är och flera svenska landslagsspelare har också hört av sig. VM-hjälten Zecira Musovic är särskilt imponerad av Frida Karlsson och hennes tricks, även om det allra sista hon gör i videon, se här nedanför, ändå visar att hon valde rätt som satsade på skidorna istället.
”Bättre bollkontroll än många i landslaget!”, skriver en användare.
”Har en känsla av att om du satsat på fotbollen hade du varit i Australien nu”, skriver en annan.
”Bra fint på slutet”, skriver en tredje med ett skratt.

LÄS MER: Hedvig Lindahls stenhårda kritik efter jätteskandalen i fotbolls-VM – går nu till hårt angrepp: ”Djupt oroande”

Huruvida peppvideon hjälpte Sverige i VM får vi nog aldrig veta. Men Blågult gjorde ingen besviken när man besegrade värdnationen Australien med 2-0 och bärgade ännu ett VM-brons.

Vad tycker du om Frida Karlssons uppvisning? Dela artikeln och säg din åsikt!

Se videon: