Engelska uppgifter: Han blir Zlatans ersättare i Manchester United

Zlatan Ibrahimovic lämnar med största sannolikhet Manchester United.
Nu ska José Mourinho ha bestämt sig för ersättaren.
Anfallaren heter Alvaro Morata, rapporterar engelska Daily Telegraph.

Det ser ut att bli rejäla förändringar i Manchester Uniteds anfallsuppsättning under sommarens transferfönster. Zlatan Ibrahimovics framtid i den röda tröjan ser med största sannolikhet ut att vara över och detsamma gäller för klubbens meste målskytt genom tiderna, Wayne Rooney.

Nu har José Mourinho pekat ut ersättarna som ska värvas in i sommar – och de kommer båda från La Ligas största klubbar. Den så omskrivne Antoine Griezmann, Atletico Madrid, är den det pratas mest om i sommar men han som förväntas bli Zlatans ersättare är ett helt nytt namn i det här sammanhanget.

Enligt engelska tidningen Daily Telegraph vill Mourinho ersätta Zlatan med Real Madrids förbisedde målspottare Alvaro Morata. Spanjoren är på väg bort från huvudstaden och har nu pekats ut som Uniteds måltavla för sommaren, men även Chelsea vill värva 24-åringen.

Med tanke på att högavlönade Rooney och Ibrahimovic lämnar så frigörs en hel del pengar vilket talar för att en dubbelvärvning av Griezmann och Morata inte alls låter som en omöjlighet för Manchester United som vill ha in fler målgörare.

LÄS MER: När David Beckham tystade Manchester City-fansen med mäktigaste frisparken.

https://youtu.be/Hq6WTCDyGsQ