Engelska medier: Här är Manchester Uniteds slutgiltiga besked för Zlatan

Nu har det slutliga beskedet kommit för Zlatan Ibrahimovic.
Det blir inget nytt kontrakt hos Manchester United.
Det slår engelska Sky Sports fast i dag.

Zlatan Ibrahimovic tystade alla kritiker genom att göra stor succé hos Manchester United den här säsongen. Han vann lagets interna skytteliga och levererade en hel del avgörande mål när storklubben nådde hela tre titlar och gör comeback till Champions League i höst.

Men senaste tiden har allt handlat om den osäkra framtiden för 35-åringen. I våras var Zlatan mycket nära att skriva på en kontraktsförlängning på ytterligare ett år i Manchester. Men sedan kom knäskadan som förändrade allt. Och Uniteds intresse svalnade rejält.

Och nu verkar det definitiva beskedet ha kommit. Det blir ingen fortsättning hos Manchester United för Zlatan. Trovärdiga Sky Sports meddelar i dag Manchester United nobbar möjligheten att erbjuda knäskadade svensken ett nytt kontrakt över nästa säsong.

På fredag morgon väntas det officiella beskedet komma när Premier League offentliggör alla spelare som släpps av sina klubbar. Räkna därför med att det blir en sommar full av rykten för Zlatan – blir det Kina, USA eller en ny europeisk storklubb?

LÄS MER: Zlatans totala flyttilska: ”Han pratade inte med mig på tre månader…”

https://youtu.be/hQosmi_rLbE