Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Elmanders förre radarpartner kämpar för sitt liv

2013 lade Ivan Klasnic skorna på hyllan efter en problemfylld karriär. Klasnic blev anfallspartner med Johan Elmander i Bolton när klubben spelade i Premier League men plågades tyvärr av njurproblem under flera år.

36-åringen genomförde två njurtransplantationer under karriären där både hans mamma och pappa var donatorer. Men nu har Klasnic fått beskedet att läget är kritiskt igen och en tredje transplantation krävs, enligt engelska medier.

Klasnic, som besöker sjukhuset i hemstaden Hamburg tre gånger i veckan, har även valt att undanhålla sin hälsostatus för sin nioåriga dotter.
– Jag vill att allt ska vara som vanligt för henne. Hon vet att jag är sjuk och att jag ofta måste till sjukhuset, men hon vet inte varför. Jag vill inte skrämma henne heller, säger han till en engelsk tidning.

Nu måste Klasnic invänta en ny donator. Men enligt uppgifter ska läget vara så pass allvarligt att hans kropp utvecklat resistens mot organ som tillhör hans släktingar. Det kan därför bli en lång väntan för 36-årige kroaten.

LÄS MER: OS-hjälten sålde sin medalj – för att betala 3-årige pojkens canceroperation.

johanelmanderivanklasnic

Gilla Sportbibeln om du också älskar sport.

 

Läs mer om...