Den gången Zlatan drog på sig hörlurarna – och gav miljoner ett skrattanfall med totala utbrottet

Zlatan Ibrahimovic lyckas med det mesta han tar sig på.
Men en gång satte han sig framför datorn – och då lyste succén med sin frånvaro.
Klippet när en rasande Zlatan skäller ut motståndare är verkligen hur roligt som helst.

Under några år var dator- och tv-spelet Fortnite en av världens mest uppsnackade saker. Spelet, där 100 spelare släpptes på en ö, och där den sista personen vann ”matchen”, spelades av miljontals världen över, och en hel del idrottsstjärnor anslöt till hypen.

Provade succéspelet

Så även en viss Zlatan Ibrahimovic. Svensken var under 20 år en av världens absolut bästa spelare, känd för sin vinnarskalle och sin otroliga mentalitet. Men när han väl satte sig framför datorn så var det kanske ingen omedelbar succé.

170524 Manchester Uniteds Zlatan Ibrahimovic under finalen i Europa League mellan Ajax och Manchester United den 24 maj 2017 i Stockholm. Foto: Ludvig Thunman / BILDBYRÅN

Zlatan Ibrahimovic har många gånger pratat om hur mycket han gillar Xbox och diverse krigsspel, men när han väl klev in i Fortnite så såg det inte ut som han hade så mycket erfarenhet. Hans bror, som gick under namnet Kekgs, livestreamade när han spelade på Twitch, när Zlatan plötsligt gick in i samma lag, och dessutom med mikrofon, och självklart var det hur roligt som helst att följa.

LÄS MER: Zlatans störtsköna krav till Fifa – som nu hyllas efter avskedet till fotbollen: ”Ta bort alla mina mål”

Helsköna utbrottet

Till och med Zlatans dåvarande klubb LA Galaxy delade länken till streamen på sina sociala medier, och i realtid kunde världen följa hur Zlatan gav sig an Fortnite. Och hur det gick? Zlatan hann under tiden bli rasande på sin bror för att han tackade folk som kollade på streamen. Han skyllde dessutom på att spelet hackade när han förlorade – och han kallade vid ett tillfälle dessutom en motståndare för ”korvgubbe” i ren ilska.

Zlatan Ibrahimovic fick dessutom frågan av någon i laget varför det inte finns en Zlatan-karaktär i spelet, varpå han svarade: ”De kan inte skapa en Zlatan-karaktär, de har inte råd med mig”. Titta och njut här:

LÄS MER: Henrik Larsson lyckades bara få ur sig ett enda ord när Zlatan Ibrahimovics konstverk chockade alla