Den gången Manchester United vände hela Champions League-finalen på tre minuter.

Idag för 17 år sen utspelade sig en av de mest klassiska finalmatcherna i Champions Leagues-historia, där de sista tre minuterna är bland det mest spännande man någonsin sett på en fotbollsplan.

Finalmatchen mellan Bayern München och Manchester United år 1999 innehöll det mesta. Mario Basler hade gett tyskarna ledningen efter en läcker frispark, endast sex minuter in i matchen. Målet stod sig ända in i matchens 90e minut. I några sista desperata försök att få in bollen, hade Sir Alex Ferguson slängt in Ole Gunnar Solskjaer och Teddy Sheringham från bänken, för att på så sätt trycka på inne i straffområdet. Det fick minst sagt bra utdelning.

Vid en hörna där alla Unitedspelare, inklusive målvakten Peter Schmeichel, befann sig i straffområdet dimper bollen ner hos Sheringham. När bollen sedan träffar nätmaskorna finner jublet inga gränser, och 1-1 målet betydde att Manchester United var tillbaka i matchen igen. Men det var inte slut där.

Här kan du se målen i den klassiska finalmatchen igen:

Solskjaer lyckas fixa ytterligare en hörna när matchen befinner sig på övertid, David Beckham kliver fram och slår bollen in mot Sheringham som skarvar den vidare. Väl där är norrmannen och styr in 1-2 målet som betydde att Champions League-bucklan begav sig mot England.

Vill du har fler klassiska matcher i ditt flöde? Gilla Sportbibeln.