David Beckham kliver ned på träningen och förbluffar Lionel Messi med sin fantastiska frisparksfot: ”Han kan än”

Han är en av världens bästa frisparksskyttar.
Vilket David Beckham återigen visar, 48 år gammal.
När han kliver ned på en träning och förbluffar självaste Lionel Messi.

När det kommer till att ranka fotbollshistoriens allra skickligaste frisparksfötter så kommer självklart David Beckham högt upp på listan. Engelsmannen hade en fantastisk högerfot och gjorde så många oförglömliga mål för Manchester United, Real Madrid och England genom åren.

Beckham slår till

Det finns en väldigt god anledning till att en långfilm gjordes som faktiskt heter ”Skruva den som Beckham”. Han hade en av de mest känsliga frisparksfötterna och visade det gång på gång genom att lura både försvarsmur och målvakt med sina skruvningar.

Artikeln fortsätter efter bilden.

David Beckham, Inter Miami
David Beckham visar upp sin fantastiska frisparksfot på en Inter Miami-träning. FOTO: Tik Tok

Men trots att det gått 10 år sedan Beckham avslutade fotbollskarriären och han hunnit bli 48 år så sitter känslan fortfarande kvar i tårna. Vilket legendaren tydligt visade när han klev ned på en träning hos sin egen fotbollsklubb Inter Miami i USA.

LÄS MER: David Beckham utser den allra bästa svensken han mött: ”En av de mest talangfulla någonsin”

Bättre än Messi

David Beckham håller på att bygga ett drömlag i MLS med storstjärnan Lionel Messi som det stora affischnamnet men själv har han fortfarande en hel del kvalitet kvar i högerfoten. Engelsmannen tog sats och skruvade in en drömfrispark på Inter Miami-träningen och den stackars målvakten var chanslös mellan stolparna, se videon här nedanför.
”Det verkar som att jag kommer tillbaka…”, skriver ”Becks” tillsammans med videon som han lagt ut på Tik Tok.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Lionel Messi, Inter Miami
Forward Lionel Messi participates in a training session for the Inter Miami MLS soccer team, in Fort Lauderdale, Fla., Tuesday, Aug. 1, 2023, one day ahead of their Leagues Cup round of 32 match against Orlando City. (AP Photo/Rebecca Blackwell) FLRB113

Vi kan nog ana att Messi blev rätt så förvånad av sin chefs imponerande tillslag på träningsplanen. Argentinaren har också börjat äventyret i MLS på bästa sätt genom att dra in en magisk frispark i sin debut för Inter Miami.

LÄS MER: Zlatans stora sågning av David Beckham – fyra ord som inte var menade att lämna rummet

Men fotbollsälskare runt om i världen hävdar ändå att Beckham är den bättre frisparkskytten av dem båda. Och hyllningarna strömmar in efter den nya frisparken av 48-årige Beckham, se videon här nedanför.
”Om det stod mellan Messi och Beckham för en frispark i den sista minuten så hade jag valt Becks varenda gång”, skriver en användare i sociala medier.
”Kungen av frisparkar, han är fantastisk”, skriver en annan.
”Han kan än, han har inte alls tappat det”, skriver en tredje.

Vad tycker du om David Beckhams fina frispark? Dela artikeln och säg din åsikt!

Se videon:

@davidbeckham

Guess I’m coming back 😂 @InterMiamiCF 🩷 #MLS

♬ Still D.R.E – Remix – Flippin’ Beats