Cristiano Ronaldo kan göra sensationell flytt till England – giganten redo att offra världsstjärnan i bytesdeal(!)

Cristiano Ronaldo kan ha gjort sitt i Juventus.
Nu ryktas superstjärnan tillbaka till Premier League.
Det i en affär som skulle chocka hela fotbollsvärlden.

Cristiano Ronaldo hade vunnit allt som går att vinna med Real Madrid när han oväntat nog valde att gå vidare och testa lyckan i Italien. I en av de mest uppmärksammade övergångarna någonsin inom fotbollsvärlden så gick portugisen, som enligt många är den kanske bäste spelaren genom tiderna, till Juventus, med förhoppningar om nya Champions League-titlar.

Kan återvända

Ronaldo har visserligen vräkt mål både i ligan och i Europa-spelet, men tiden i Juventus har inte blivit vad man hade hoppats på, och då den italienska giganten sägs behöva få loss en hel del pengar inom den närmsta framtiden så tyder det mesta på att Ronaldo kommer att lämna. Och det saknas definitivt inte intresse – och nu kommer uppgifter som verkligen kan skaka om fotbollsvärlden.

210202 Cristiano Ronaldo celebrate with Dejan Kulusevski of Juventus and teammates during the Coppa Italia Semifinal football match on February 2, 2021 in Milano . Photo: Daniele Buffa / BILDBYRÅN

Enligt uppgifter i Italien så finns nämligen intresse för Ronaldo i den engelska giganten Manchester United. Det var på Old Trafford som portugisen fick sitt stora genombrott i slutet av 00-talet, och sedan att han lämnade United för spel i Real Madrid så har han vid flertalet tillfällen ryktats tillbaka.

Kan byta med stjärnan

Nu kan det dock hända igen, då United på allvar överväger att ta in världsstjärnan redan i sommar. Manchester United gör sin bästa säsong på länge, men är en bra bit efter Manchester City. Med en spetsanfallare som Ronaldo i truppen så hoppas dock Solskjaer och gänget minska avståndet och nästa år utmana om titeln på allvar.

200908 Cristiano Ronaldo of Portugal during the Nations League football match between Sweden and Portugal on September 8, 2020 in Stockholm. Photo: Joel Marklund / BILDBYRÅN

Men att lösa Ronaldo kommer inte att vara gratis direkt, och utöver den stora lönekostnaden så kommer det även krävas en del i övergångskostnad. Men för att minska den summan rejält så funderar United, enligt uppgifterna, på att slänga in mittfältsstjärnan Paul Pogba i en paketdeal. Pogba fick sitt genombrott i Juventus, och har ryktats tillbaka till klubben de senaste säsongerna då han inte riktigt fått till det under Solskjaer i United.

Nästa säsong kan det alltså mycket väl bli Paul Pogba i Juventus – och Cristiano Ronaldo i Manchester United.

LÄS MER: Zlatan i blåsväder – hårda kritiken efter läckta bilden: ”Det är väldigt allvarligt”

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Få våra nyhetsbrev!