Bilden på Janne mitt i segerfirandet som får hela Sverige att älska honom ÄNNU MER

Jublet från de svenska spelarna visste inga gränser. 
Och efter matchen firades det rejält.
Då tog Janne Andersson sitt ansvar och städade upp allting. 

Sverige gjorde en perfekt genomförd match från första till sista minut. Janne Anderssons noggranna taktik fick till slut italienarna på fall och Sverige är klart för VM i Ryssland.

För Andersson var det troligen karriärens absoluta höjdpunkt och det var givetvis värt att fira.

Men efter det vilda segerjublet i omklädningsrummet var det inte vaktmästaren eller städaren som fick plocka upp allt. Istället tog ”Party-Janne” själv hand om det hela, kolla bara in den underbara bilden nedanför, och precis som på planen lämnades inget åt slumpen – allt skulle bort!
– För mig handlar det om respekt. Det ska vara ordning och reda, vi ska vara schyssta mot varandra och jag vill inte att någon annan ska plocka upp vår skit efter oss. Det är viktiga värderingar att förmedla även till spelarna, sa Andersson enligt Sportbladet.

Även Italiens förbundskapten städades bort

Janne Andersson inte bara städade bort skräpet – utan också den italienska förbundskaptenen Giampiero Ventura. I alla fall från VM-drömmen. Huruvida han blir kvar som förbundskapten är ännu oklart. Men Ventura har fått kraftig kritik i italienska medier och hans framtid i det italienska landslaget hänger på en mycket skör tråd.

LÄS MER: Sanningen bakom svenska bragdhjältarnas helgalna firande: ”Vi blev tvingade”