Avslöjat: Solskjaer stoppades av United – här är spelarna han ville värva i somras!

.

Det hände en hel del i Manchester United under sommaren.
Men nu avslöjas det att Ole Gunnar Solskjaer också stoppades.
Och norrmannen gick miste om hela fyra värvningar.

Inför sommaren ville Ole Gunnar Solskjaer förändra en hel del i Manchester United och bygga om spelartruppen rejält. Det blev även en hel del förändringar – men ändå inte så många som norrmännen hade hoppats på.

Ole Gunnar Solskjaer stoppades

Hela sex spelare lämnade laget i Antonio Valencia, Romelu Lukaku, Matteo Darmian, Ander Herrera, Alexis Sanchez och Chris Smalling. Men det blev bara tre nyförvärv i Aaron Wan-Bissaka, Daniel James och rekordvärvningen Harry Maguire.

Nu avslöjas det att Solskjaer krävde ytterligare fyra värvningar i somras. Men stoppades av United, enligt engelska tidningen Express.

United sa nej till fyra värvningar

Enligt uppgifter var just de fyra värvningarna Christian Eriksen i Tottenham, Jadon Sancho i Dortmund, Paulo Dybala i Juventus och Sean Longstaff i Newcastle. Men klubbdirektören Ed Woodward ville inte lösa någon av värvningarna.

Manchester United
190730 Diogo Dalot of Manchester United celebrates with teammates after the 0-1 goal during the friendly match between Kristiansund and Manchester United on July 30, 2019 in Oslo.
Photo: Jon Olav Nesvold / BILDBYRÅN / kod JE / 160448

Och alla fyra blev kvar i sina klubbar i sommar. Anledningen till att Solskjaer inte fick någon av värvningarna var på grund av de höga prislapparna.

Med tanke på hur mycket av budgeten som gick åt till både Wan-Bissaka och Maguire så fick det räcka för det här transferfönstret. Till norske tränarens stora frustration.

LÄS MER: PL-stjärnan svårt misshandlad – missar flera matcher: ”Blod överallt”

Chockuppgifter i Spanien: Lionel Messi kan lämna Barcelona HELT gratis – redan i sommar!