Anders Svensson: ”Zlatan kan vara en fullständig idiot”

Hyllningarna till Zlatan Ibrahimovic har varit många. Men nu sågar Anders Svensson den svenska superstjärnan längs vaderna.
– Han har betett sig så fruktansvärt illa mot en del spelare, säger han enligt Vetlanda-Posten.

Anders Svensson har tackat för sig på fotbollsplanen men fortsätter att skapa rubriker. Under ett besök i Vetlanda berättade den förre mittfältaren om sin långa karriär. Men det var ett sidospår om Zlatan Ibrahimovic som skulle få extra mycket uppmärksamhet.

Svensson, som ofta varit frispråkig i intervjuer, gav den svenska superstjärnan en rejäl känga och menar att Zlatans beteende i landslaget i vissa fall varit under all kritik.
– Han kan vara hur trevlig som helst för att i nästa sekund vara en fullständig idiot. Emellanåt har han betett sig så fruktansvärt illa mot en del spelare att man undrat vad som egentligen händer, berättade Svensson enligt Vetlanda-Posten.

Trots kritiken konstaterade Svensson att det aldrig förekommit några bråk dem båda emellan och passade på att också ge Zlatan en liten hyllning.
– Zlatan är en fantastisk spelare, det kan ingen ta ifrån honom. Vi har ingen speciellt tät kontakt, men när vi träffas snackar vi lite så klart, sa Svensson.

LÄS MER: Den gången Anders Svensson skickade Argentina ur VM.