Anders Svensson dementerar Zlatan-citaten: ”Så jävla tråkigt”

Enligt Vetlanda-Posten ska Anders Svensson ha kallat Zlatan Ibrahimovic ”en fullständig idiot”. Något han nu dementerar kraftigt.
– Det är så jävla tråkigt, säger Svensson till Expressen.

Under dagen publicerade Vetlanda-Posten en intervju med Anders Svensson. Den förre landslagsmittfältaren ska vid ett frukostmöte hos fotbollslaget Myresjö/Vetlanda pratat om Zlatan Ibrahimovic – och gett den svenska superstjärnan stark kritik för sitt beteende i landslaget.
– Han kan vara hur trevlig som helst för att i nästa sekund vara en fullständig idiot, sade Svensson på frukostmötet enligt Vetlanda-Posten.

Men bara en timme efter publiceringen dementerar Svensson nu citaten kraftigt. För Expressen berättar han att han pratade om Zlatan på mötet men att han inte kallat honom för idiot.
– Han kan vara hård mot unga spelare och testa deras psyken för det var nog så han själv fick det i sin uppväxt. Att testa dem liksom. Men jag har inte sagt att han är ”en jävla idiot” som det står där, jag vet inte var det kommer i från, säger Svensson till Expressen.

För Sportbladet berättar reportern på Vetlanda-Posten att citaten är korrekta.
– Anders sa det här under en föreläsning där han pratade inför ett femtiotal personer. Och efteråt pratade jag med alla som var där för att försäkra mig om att det verkligen var så han sa. Alla höll med mig, säger han.