Marcus Rashfords helt makalösa frispark som sänkte Chelsea i går kväll – är det här årets mål?

När Manchester United behövde det som allra mest klev Marcus Rashford fram.
Och skickade iväg en helt makalös frispark som sänkte Chelsea i ligacupen i går kväll.
Kan vi ha sett årets mål i fotbolls-Europa redan?

Manchester United har verkligen hittat formen nu och tog i år kväll sin tredje raka bortavinst. Efter att tidigare inte vunnit en enda bortamatch på hela sju månader.

Marcus Rashfords show

Det var Marcus Rashford som inledde målskyttet i ligacupmötet med Chelsea från straffpunkten efter 25 minuter. I den andra halvleken kvitterade sedan Michy Batshuayi till 1-1 men det här var ändå Rashfords stora kväll.

Marcus Rashford, Manchester United
Marcus Rashford, Manchester United. FOTO: Eurosport

För när matchen stod och vägde med en halvtimme kvar att spela på Stamford Bridge så klev engelsmannen som fyller 22 år i dag fram igen. Och det här blev verkligen något utöver det extra.

Rashfords makalösa frispark

United fick frispark en bra bit från målet men det stoppade ändå inte Rashford. Som klev fram och skickade iväg en helt makalös frispark och en riktigt stark kandidat till årets mål i fotbolls-Europa, se målet här nedanför.

190730 Marcus Rashford of Manchester United during the friendly match between Kristiansund and Manchester United on July 30, 2019 in Oslo. Photo: Jon Olav Nesvold / BILDBYRÅN / kod JE / 160448

Frisparkskanonen till 2-1 blev helt matchavgörande och den påminner verkligen om en viss Cristiano Ronaldo när han var som bäst i Manchester United. Därmed är United också vidare till kvartsfinal i ligacupen.