SHL-klubbens chansning – plockar in forward från Nordamerika: ”Vi hoppas”

I går kväll gjorde SHL-klubben Örebro klart med ny forward.
Jordan Boucher plockas in från AHL på en tryout.
– Vi hopps och tror att han kan ta klivet till SHL, säger sportchefen Niklas Johansson.

Örebro är på jakt efter nya forwards inför kommande säsong och i går kväll presenterades ett namn. Det är Jordan Boucher som får en chans i SHL-klubben på tryout.

Lämnar AHL för SHL

24-åringen kommer närmast från AHL-laget Laval Rocket och får nu chansen att visa upp sig inom svensk hockey.
– Han har offensiva skills, är bra på små ytor och kan generera offensiv. Vi hoppas och tror att han kan ta klivet till SHL, säger sportchefen Niklas Johansson till klubbens officiella webbplats.

Nytt nyförvärv på gång

Men samtidigt vill Örebro även förtydliga att Boucher inte är den spelaren som ska fylla igen forwardsluckan i toppkedjorna. För att det nyförvärvet kommer att presenteras inom kort.
– Vi håller på och förhandlar med ytterligare offensiv kraft men jag ber att få återkomma. Så snart vi har en underskrift så kommer vi att presentera det, säger Johansson.

Boucher får möjligheten att visa Örebro vad han går för på isen fram till den 10 september.

Dela artikeln för att säga vad du tycker om det här!

LÄS MER: Sportchefen avslöjar fräckisen för att locka NHL-storstjärnan till SHL: ”Det blev alldeles tyst…”

Här är näste svensk till NHL-klubben Buffalo Sabres – lämnar SHL-klubben i dag

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);