Paul Pogbas hånfulla gest – som nu kan ge ännu längre(!) avstängning

Paul Pogba stängs av i tre matcher.
Men Unitedstjärnan riskerar att få ett ännu längre straff.
Efter sin hånfulla gest mot domaren, enligt engelska medier.

Manchester United tog en stark och mycket viktig 3-1-seger mot Arsenal i helgen. Men den stora snackisen efter matchen är ändå det röda kortet på stora stjärnan Paul Pogba.

Fransmannen fick syna det röda kortet efter en vårdslös stämpling på Hector Bellerin. Ett direkt rött kort som väckt väldigt delade åsikter i fotbollsvärlden och som bestraffar Pogba med tre matchers avstängning.

Ett tungt bakslag för United som därmed tvingas vara utan sin bästa spelare i kommande helgens stormöte mot ärkerivalen Manchester City. Men avstängning kan bli ännu värre än så, rapporteras det nu i engelska medier.

FA kan ge ännu längre avstängning

För efter att ha fått det röda kortet så applåderade Pogba hånfullt åt domaren Andre Marriners domslut. Om Marriner skulle välja att anmäla den hånfulla gesten så kan engelska fotbollsförbundet, FA, agera ännu hårdare i sin bestraffning och förlänga Pogbas avstängning.

Det skulle kunna bli förödande för Uniteds chanser att nå Manchester City i titeljakten.
– Paul är väldigt frustrerad eftersom alla vet att han är en schysst spelare. Det var inte hans syfte att överhuvudtaget ligga nära ett rött kort, sa Unitedtränaren José Mourinho efter matchen.

Dela artikeln för att säga vad du tycker om Pogbas avstängning!

LÄS MER: Här är Victor Nilsson Lindelöfs toppbetyg efter United-Arsenal

Se tacklingen igen här: