Nya, magiska glädjebeskedet från Oskar Lindblom – är nu färdig med sin cancerbehandling: ”Är så tacksam”

Oskar Lindblom är nu färdig med sin cancerbehandling.
Som en födelsedag och julafton på samma gång, beskriver han det som.
”Jag kan inte ens beskriva hur tacksam jag är för läkare, sjuksköterskor och alla andra som har hjälpt mig de senaste sex månaderna”, skriver han.

Det var i vintras som beskedet kom, som verkligen chockade en hel idrott. Den svenske NHL-stjärnan Oskar Lindblom, till vardags en framträdande spelare i Philadelphia Flyers, hade drabbats av en ovanlig form av skelettcancer.

Stora glädjebeskedet

Lindblom spelade inga fler matcher på säsongen, utan gick i stället direkt in i cellgiftsbehandlingar mot sjukdomen. Sedan dess har rapporterna kring hans välmående varit relativt få, men han har dykt upp på Flyers-träningar i samband med bland annat lagfotograferingar, till allas stora glädje.

Foto: Skärmdump/Instagram

Förra veckan kom glädjande bilder att Lindblom gjort comeback på is, i samband med en träning inför återstarten av NHL, och då berättade han att behandlingarna snart var över. Och under torsdagskvällen så kom äntligen beskedet som alla väntat på.

”Kan inte ens beskriva”

På Instagram meddelade han att han är färdig med behandlingen.

”Jag kan inte ens beskriva hur tacksam jag är för läkare, sjuksköterskor och alla andra som har hjälpt mig de senaste sex månaderna”, skriver han.

Foto: Skärmdump/Twitter

Lindblom ser nu fram emot att gå tillbaka till en normal vardag.

– Det känns fantastiskt att vara klar. Jag ser fram emot att återgå till mitt normala liv. Jag är bara glad att jag lever och att det upptäcktes tidigt, säger han i ett klipp som Flyers publicerat på Twitter.

Dela för att berätta vad du tycker om det här!

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Få våra nyhetsbrev!