Mannen försökte råna UFC-fightern Polyana Viana – fick besöka sjukhus

Försökte råna UFC-fightern – fick i stället besöka sjukhuset

I helgen försökte en man råna Polyana Viana.
Det skulle visa sig vara en riktigt dålig idé.
Brasilianskan är UFC-fighter och gav rånaren rejält med stryk.

Det var i lördagskväll som UFC-fightern Polysna Viana stod och väntade på en taxi utanför sin lägenhet i Rio de Janeiro. Då dök plötsligt en rånare upp.

Rånförsök på UFC-fighter

Rånaren, som hade smugit sig på henne, försökte sno plånboken hon höll i handen. Men det skulle visa sig vara en riktigt dum idé.

https://www.instagram.com/p/BsI4APlDr84/

Mannen frågade Viana vad klockan var för att sedan hota henne med ett påstått vapen.
– Han satt väldigt nära mig. Jag tänkte bara att ”om det är ett vapen har han ingen tid att dra upp det”. Så jag ställde mig upp, slog honom två gånger och gav honom en spark, berättar Viana för MMA Junkie och fortsätter:
– Han föll ner och jag tog ett strypgrepp på honom. Sen satte jag ner honom på samma ställe som förut innan jag sa ”nu väntar vi på polisen”.

Togs till akuten

Det visade sig att vapnet i själva verket inte var ett vapen. Men oavsett kan vi konstatera att den här rånaren minst sagt gav sig på fel person. Viana har gått två matcher hittills i UFC-cirkusen och tagit en seger respektive åkt på en förlust.

Mannen togs till akuten där han vårdades för sina skador, för att sedan tas till stationen där 26-årige Viana lämnade in en polisanmälan.

UFC-presidenten Dana White la ut en bild på rånaren på sin Instagram-sida. Om inte annat hoppas vi att det här var en rejäl läxa för rånaren.

Dela artikeln för att säga vad du tycker om det här!