Vinn unik VIP-upplevelse till Toronto-Detroit i Stockholm

Nu har DU chansen att vinna biljetter till säsongens hockeyupplevelse i Sverige: NHL-matcherna i Global Series i Avicii Arena i november.

Den 17:e november möts de två klassiska lagen Toronto Maple Leafs och Detroit Red Wings i en stekhet match – och du kan vara på plats!

Den sydkoreanska premiumdäcktillverkaren Hankook har varit partner till NHL Global Series och European Game of the Week i många år. Precis som NHL-spelarna så är våra hyllade vinterdäck ”Stars On Ice”, och nu får Du en unik chans att uppleva årets Global Series på Avicii Arena i november.

1 lycklig vinnare får 2 VIP-biljetter till en unik premiumupplevelse fredagen den 17 november när Toronto möter Detroit! Ytterligare 4 vinnare vinner 2 biljetter (standard läktare) vardera till Toronto – Minnesota söndag 19/11.  

Allt du behöver göra är att svara på 2 frågor och motivera varför just Du ska vinna dessa åtråvärda biljetter.

Tävlingsvillkor och regler

Arrangören ansvarar inte för några extra kostnader så som resa och logi runt vinsten – vinnarna står själva för det. Kampanjen pågår till söndagen den 12 november kl. 23:59 och vinnarna meddelas den 13 november. Eventuell vinstskatt bekostas av vinnaren. Värde på förstapriset ca 10 000 SEK ex moms. Värde pris 2- 5 ca 2000 SEK. Du måste vara över 18 år för allt deltaga. 

Anställda på Hankook, dentsu Sweden, Newsner och anhöriga har ej rätt att delta i tävlingen. Juryns beslut kan inte överklagas och vinsterna kan inte bytas mot annat värde. 

Om tävlingens Arrangör inte får tag på vinnarna genom de kontaktuppgifter som lämnats av Deltagaren inom 24 timmar från det att tävlingen avslutats utses en ny vinnare. Deltagaren ansvarar själv för att de uppgifter Deltagaren lämnat är korrekta. 

Genom att delta i tävlingen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Arrangörens integritetspolicy. Arrangören ansvarar inte för eventuella tryckfel eller liknande i samband med tävlingen

Det är inte ofta vi svenskar får chansen att se NHL-matcher på vår hemmaplan. Men i november smäller det.
Ordentligt.
Fyra högklassiga NHL-lag kommer till Stockholm, med de två klassiska svenskklubbarna Toronto Maple Leafs och Detroit Red Wings i spetsen.

Dessutom gästar Minnesota Wild, med inte mindre fyra svenskar i laget, samt Ottawa Senators som har en lång tradition av att bygga laget kring svenska spelare.

Men höjdpunkten för många är så klart mötet mellan Original Six-lagen Toronto och Detroit och nu har alltså DU chansen att vinna drömbiljetter till den matchen.

Lycka till!