Superstjärnorna gör upp på isen i Stockholm – och du kan vara på plats

Det är matchen som alla snackar om.
Storstjärnor som Auston Matthews, William Nylander och Lucas Raymond i en het match – på svensk mark.
Nu har du chansen att vinna biljetter till årets hockeyfest!

Det är inte vilka lag som möts när NHL Global Series kommer till Sverige och Avicii Arena i november. De anrika klubbarna Minnesota Wild, Ottawa Senators, Detroit Red Wings och Toronto Maple Leafs drabbas samman inför svenska hockeysupportrar, och det betyder även att några av världens bästa spelare kommer att mötas.

Toronto Maple Leafs är en av favoriterna till att vinna Stanley Cup den här säsongen och har hela världens kanske bästa målskytt i laget, i form av Auston Matthews. Superstjärnan har inlett säsongen strålande och leder NHL:s skytteliga med god marginal. I laget finns även svenskstjärnan William Nylander, som öst in poäng under säsongsinledningen.

Detroit Red Wings har en av hela ligans mest spännande, unga trupper, där den svenske supertalangen Lucas Raymond sticker ut som en av nyckelspelarna. Dessutom finns storstjärnan och lagkaptenen Dylan Larkin, elva i NHL:s poängliga, och Alex DeBrincat, som är med i toppen av NHL:s målliga.

De båda klubbarna saknar dessutom inte tradition av svenskspelare. En av Torontos största hjältar någonsin är Borje Salming, och under många år var dessutom Mats Sundin en hyllad lagkapten i klubben. Detroit Red Wings har alltid haft en tradition av stjärnsvenskar i laget, där både Nicklas Lidstrom och Henrik Zetterberg varit lagkaptener och älskade av fansen.

Det kommer helt klart bli några minnesvärda kvällar i Stockholm under slutet av november, och nu har just DU chansen att vinna biljetter till festen. En lycklig vinnare får två VIP-biljetter och en helt unik premium-upplevelse när Toronto möter Detroit, fredagen den 17 november. Dessutom får ytterligare fyra vinnare två biljetter vardera till Torontos möte mot Minnesota, där stjärnor som Joel Eriksson Ek och Kirill Kaprizov spelar, på söndagen den 19 november.

Allt du behöver göra är att svara på 2 frågor och motivera varför just Du ska vinna dessa åtråvärda biljetter:

Tävlingsvillkor och regler

Arrangören ansvarar inte för några extra kostnader så som resa och logi runt vinsten – vinnarna står själva för det. Kampanjen pågår till söndagen den 12 november kl. 23:59 och vinnarna meddelas den 13 november. Eventuell vinstskatt bekostas av vinnaren. Värde på förstapriset ca 10 000 SEK ex moms. Värde pris 2- 5 ca 2000 SEK. Du måste vara över 18 år för allt deltaga. 

Anställda på Hankook, dentsu Sweden, Newsner och anhöriga har ej rätt att delta i tävlingen. Juryns beslut kan inte överklagas och vinsterna kan inte bytas mot annat värde. 

Om tävlingens Arrangör inte får tag på vinnarna genom de kontaktuppgifter som lämnats av Deltagaren inom 24 timmar från det att tävlingen avslutats utses en ny vinnare. Deltagaren ansvarar själv för att de uppgifter Deltagaren lämnat är korrekta. 

Genom att delta i tävlingen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Arrangörens integritetspolicy. Arrangören ansvarar inte för eventuella tryckfel eller liknande i samband med tävlingen