Tv-profilens helt oväntade sexråd(!) till Duplantis – som får stjärnan att bryta ut i asgarv: ”Man får inte…”

Armand Duplantis besökte SVT-succén ”Bergfeldt”.
Då fick han ett oväntat sexråd – av Mark Levengood.
Tipset fick stavhoppsstjärnan att bryta ut i asgarv.

Armand Duplantis är Sveriges just nu kanske hetaste idrottare, och har varit det de senaste åren. Duplantis är tidernas bästa stavhoppare, med dubbla världsrekord och rekord utomhus, och i somras vann han äntligen OS-guld, efter en relativt odramatisk final där ingen kom nära att hota honom.

Plötsliga sex-tipset

På Idrottsgalan i veckan vann Duplantis utmärkelsen ”Årets manlige idrottare”, väntat, och i sommar talar allt för att han dessutom får addera ett VM-guld på den redan mäktiga meritlistan. Duplantis toppar ofta listor när Sveriges populäraste idrottare rankas, och det var därför inte särskilt förvånande att succéprogrammet ”Bergfeldt”, i SVT, ville ha honom som gäst. Men det som hände där var betydligt mer överraskande.

Foto: SVT

Gäst var även tv-profilen Mark Levengood – som plötsligt kom med ett oväntat råd till Duplantis, som nyligen blivit sambo med flickvännen Desiré Inglander. Plötsligt vänder sig Levengood mot Mondo, och säger:

– Bara en sak… Sluta inte ha sex. Det är jätte, jätteviktigt. Det är bättre att man bara fortsätter ha sex, även om det inte är så roligt, säger han i programmet, som Expressen visar klipp ifrån innan det sänds på fredagskvällen.

”Då blir det inte roligt”

Levengood menar att det är lätt hänt när man varit ihop ett tag, men att det blir bättre så länge man inte slutar ha kul med varandra.

– Har man varit ihop så länge så kommer man till en punkt när det blir roligt igen. Det farliga är när man slutar, det är inte roligt för någon tror jag, säger Levengood.

Foto: SVT

Armand Duplantis blev tydligt förvånad av rådet, och bröt ut i ett stort asgarv, precis som publiken på plats gjorde. Armand Duplantis får under programmet även kritik för sin första raggningsreplik till Desiré, men det funkade ju bra ändå. Under de senaste månaderna har paret även börjat med Youtube, där de ger tittarna en inblick i deras liv.

Bergfeldt sänds på SVT1 klockan 21, på fredagskvällen.

LÄS MER: Stina Nilssons första ord – fina stödet efter nära vännens omtalade OS-nobb: ”Det är brutalt”

Få våra nyhetsbrev!