TV-profilen Carolina Gynnings oväntade jättesågning av Zlatan Ibrahimovic: ”Jag var kär i honom men nu…”

Zlatan Ibrahimovic knappa 57 miljoner instagramföljare får med jämna mellanrum ta del av bilder på hans vältränade – och vältatuerade – kropp.
Något som väckt känslor hos Tv-profilen Carolina Gynning, som samtidigt avslöjar sin kärlek till den svenske superstjärnan.
En kärlek som dock svalnade på grund av en specifik detalj.

Zlatan Ibrahimovic, 41, är för tillfället på väg tillbaka från sin knäskada som tvingade honom att lägga sig på operationsbordet under sommaren 2022. Svensken väntas vara tillbaka på fotbollsplanen inom ett par månader, och återhämtningen har till synes gått framåt.

TV-profilens kritik

”Ibra” har under sin rehabperiod flitigt delat med sig av sina framsteg i sina sociala kanaler, där han inte sällan visar upp sin extremt vältränade kropp som han också till stor del har täckt med tatueringar av olika slag. Något som han även gjort förr om åren.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Det har tidigare väckt reaktioner hos tv-profilen Carolina Gynning, som själv fått motta kritik på grund av lättklädda bilder.
”Ingen kritiserar Zlatan när han lägger upp sådana här bilder. Är Zlatan också en dålig förebild – han lägger ofta ut lättklädda bilder? Varför går kvinnor på andra kvinnor så här, det är knappast någon man som kallat mig dålig förebild”, har hon tidigare skrivit på sin Instagram.

LÄS MER: Anders Blomquists stenhårda kritik mot svenska skidpampen – sågar ledarskapet: ”Gör om och gör rätt”

”Var kär i Zlatan”

Och på tal om Zlatans alla tatueringar, så har Carolina Gynning nu uppmärksammat de mönster som han har på sina mer intima delar av kroppen, närmare bestämt på sina skinkor. I hennes podcast som hon driver tillsammans med Carina Berg berättar hon om sin reaktion när hon först såg tatueringarna.
– Zlatan har ju tatuerat sina skinkor nu. Det tycker inte jag om. Det tycker jag är så synd. Där föll han mycket i mina ögon, säger Gynning i podcasten.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Hon utvecklar sedan, där det visar sig att hon faktiskt var förälskad i Ibrahimovic. Fram tills dess att de intima tatueringarna tog plats på hans kropp.
– Jag tycker det var synd, för jag var kär i Zlatan fram tills att den här tatueringen infann sig. Tyvärr, avslutar Gynning.

LÄS MER: William Poromaas helt oväntade beslut inför jul – tillsammans med största rivalen: ”Planen är att…”