Sporten i stor chock – knivhuggen till döds på sitt 30-årsfirande: ”Han skulle precis flytta till Sverige…”

MMA-sporten är i stor sorg.
Efter det hemska dödsbeskedet att Jahreau Shepherd knivhuggits till döds på sitt 30-årsfirande.
– Jahreau ringde mig bara häromdagen. Han skulle precis flytta till Sverige, säger Majdi Shammas i Stockholmsklubben Allstars till sajten MMAnytt.

Det var i söndags som engelska BBC rapporterade att en 30-årig man knivmördats i södra London. Nu bekräftar engelsk polis att mannen är MMA-fajtern Jahreau Shepherd.

”Så jäkla ledsen”

Han var baserad i London med representerade Stockholmsklubben Allstars Training Center. Planen var även att han skulle flytta och bosätta i Sverige inom kort.
– Jahreau ringde mig bara häromdagen. Han skulle precis flytta till Sverige och träna hos oss på heltid. Han var en otroligt fin person med stor potential. Jag kan inte tro det, jag är så jäkla ledsen över det här. Vad är det som händer i den här galna världen?, säger Majdi Shammas, delägare i klubben Allstars, till sajten MMAnytt.

Mordet ska ha skett på lördagskvällen när Shepherd var ute och firade sin 30-årsdag, rapporterar engelska medier. Där kvällen började med en grillmiddag med familj och vänner, enligt uppgifter.

”Vidrig attack”

Bara några timmar senare hittades britten mördad efter en otäck knivattack. Engelsk polis beskriver dådet som en ”vidrig attack” och hela MMA-världen är nu i stor sorg.

På sociala medier har många uttryckt sin chock och sorg.
”Ofattbart sorgligt”, skriver MMA-reportern Jim Edwards på Twitter.
”Vi är förkrossade”, lyder ett uttalande från brittiska MMA-organisationen Contenders, där Shepherd tävlade.

Jahreau ”The Nightmare” Shepherd blev bara 30 år gammal. Och flytten till Sverige blev aldrig av.

LÄS MER: Chockbeskedet: PL-stjärnans bror skjuten till döds – bara timmar efter derbyvinsten

Exit mobile version