Patrik Sjöberg visar nu upp läskiga bilderna inifrån skräcktiden på sjukhus: "Kände inte igen min kropp"

Patrik Sjöberg visar nu upp läskiga bilderna inifrån skräcktiden på sjukhus: ”Kände inte igen min kropp”

Patrik Sjöberg var nedsövd i två veckor efter en allvarlig sjukdom.
Nu visar legendaren upp de läskiga bilderna inifrån sjukhuset.
”Att jag visar bilderna här beror på alla jävla ärthjärnor”, skriver 56-åringen på Instagram.

Nyligen blev höjdhoppslegendaren Patrik Sjöberg allvarligt sjuk och inlagd på intensivavdelningen. Han vårdades för dubbelsidig lunginflammation samt blodförgiftning under en månads tid på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg.

Sjöbergs skräck

Under två veckor låg han nedsövd och nu har 56-åringen fått ta del av dagbok som förklara händelseförloppet under nedsövningen. Sjöberg väljer att offentliggöra de skrämmande bilderna inifrån sjukhuset under skräcktiden.
”Jag väcktes efter typ två veckor och hade en kropp jag inte kände igen, för jag kunde inte röra mig de första dygnen och märkte att jag hade tappat väldigt mycket i vikt”, skriver Sjöberg på Instagram tillsammans med bilderna.

Patrik Sjöberg
180115 Patrik Sjöberg med sällskap under Idrottsgalan den 15 januari 2018 i Stockholm. Foto: Andreas L Eriksson / Bildbyrån / kod AE / Cop 106

Sjöberg vill hylla vårdpersonalen på Sahlgrenska som tagit väl hand om honom och i efterhand framkommer det att han hade liknande symptom som covid-19. Han har tidigare berättat att han tappade 15 kilo i vikt och hade svårt med aptiten.
”Jag såg och hörde hur hemskt sjukdomstillståndet är för covid-19, då det är jävligt svårt att få luft och det är som att drunkna. Jag förstår nu hur nära det var att jag inte klarade mig och jag hyllar alla som hade hand om mig under hela vistelsen”, skriver han på Instagram.

”Rövskallar”

Men Patrik Sjöberg vädrar även en tydlig ilska efter tiden på sjukhuset. Han är upprörd över att folk inte visar den respekt som krävs för coronaviruset och dess konsekvenser.
”Att det finns rövskallar som förnekar pandemin. De skulle snacka med dem som jobbar där. För de sliter som djur och är de riktiga hjältarna, som inte förtjänar att få höra dessa foliehattar, rättshaverister, motvallsidioter eller hobbyforskare som tävlar om att överträffa varandra med fabler om regeringar och storfinansen nu har gått ihop och gör nån slags utrensning på medicinsk väg. Bara ett problem i den ekvationen är att idioterna var tidigt ute med att corona var en bluff, för att sen hoppa på vaccintåget och förklara att det var den stora boven”, skriver han på Instagram.

Dela artikeln och skriv några väl valda ord för att stötta Patrik Sjöberg!

Se bilderna:

LÄS MER: Patrik Sjöbergs ärliga ord om mardrömmen – har nu fått lämna sjukhuset: ”Jag har tappat över 15 kg”

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Få våra nyhetsbrev!