När Robert Gustafsson stod för tidernas skönaste sportimitation – som får alla att vika sig av skratt

När Robert Gustafsson stod för tidernas skönaste sportimitation – som får alla att vika sig av skratt

Det är inte många som kan underhålla som Robert Gustafsson.
Komikern är verkligen en klass för sig och det visade han när han imiterade SVT:s gamla sportkrönikör Albert Svanberg.

Få komiker i Sverige kan mäta sig med Robert Gustafsson när det kommer till humor. Trots att han varit med länge är han fortfarande en av hela landets absolut roligaste.

Bjudit på många skratt

Gustafsson har heller inte varit blyg med att skämta om och tillsammans med kända profiler i idrotts-Sverige, och har bland annat verkat i sporthumor-programmet Time Out.

Foto: YouTube

Ett av Robert Gustafssons flera guldkorn har varit hans imitationer. Den mest klassiske är hans version av Tony Rickardsson som bjudit det svenska folket på mängder av underbara och roliga stunder.

Men det finns flera fantastiska imitationer signerade Robert Gustafsson. Och framför allt den om SVT:s gamla sportkrönikör Albert Svanberg.

Toksköna imitationen

Svanberg var en känd krönikör och ett av hans verk var bland annat VM-krönikan från bronssommaren 1994. Men framför allt hade han ett inslag som hette ”Signerat Svanberg” som Robert Gustafsson valde att imitera.

Foto: YouTube

Och det här är verkligen ren och skär magi – humor när det är som allra bäst!

LÄS MER: När SVT-reportern tog över OS totalt – alla viker sig av garv när han imiterar våra mest folkkära sportprofiler